Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VARAŽDINU

Poznati parovi uživali na predstavi, Niko i Zrinka ponovno u javnosti

Varaždin: Ivanka i Mrle na premijeri predstave San Ivanjske noći
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
30.11.2023.
u 16:45

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar 'San ivanjske noći' pratili su iz lože, a Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle nasmiješeni su pozirali u parteru

U varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu premijerno je prikazana predstava San Ivanjske noći, a na premijeru su došli i poznati parovi. Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle napisali su i glazbu za ovu predstavu, pa nisu mogli propustiti ni premijeru. 

Osim njih na premijeru su došli i Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar, koje nismo dugo vidjeli zajedno u javnosti. Par je sjedio u loži, a oboje su plijenili pozornost elegancijom. 

29.11.2023. Varazdin - Premijera, predstave Williama Shakespearea "San Ivanjske noći" u reziji Paola Magellija. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

"San ivanjske noći" jedno je od najpopularnijih Shakespeareovih djela, a režiju potpisuje Paolo Magelli. Sudbine četiri zaljubljena para u vrtoglavim se zapletima povezuju u šumi u Ivanjskoj noći. "Shakespeare u tom djelu stvara magičan i romantičan svijet, ali i razotkriva ljudsku prirodu i otvara pitanja o odnosu života i umjetnosti, stvarnosti i snova, tijela i razuma, o mogućnostima transformacije", stoji u opisu predstave.

VEZANI ČLANCI: 

Prevoditeljica i dramaturginja predstave je Željka Udovičić Pleština. Scenograf je Ivan Marušić Klif, kostimografkinja Marita Ćopo, a dizajner svjetla Luka Matić.

Podsjetimo, Niko i Zrinka zaljubili su se u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu.

Glumica je uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno. Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, već tada živjeli su zajedno, a njihovim prijateljima to je bio najbolji znak da su oboje ludo zaljubljeni i stvoreni jedno za drugo. Zato Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen.

VIDEO: Alka Vuica objavila da joj je umrla majka: Svi smo tužni i bolni za tobom, bila si moja srodna duša

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
12:48 01.12.2023.

Eto stupova hrvatske uljudbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije