Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne smije pjevati

Poznati glazbenik objavio je kako odgađa turneju zbog zdravstvenih problema: Došlo je do krvarenja

37th annual Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/3
13.09.2023.
u 21:35

Grupa Aerosmith morala je odgoditi turneju jer je pjevač Steven Tyler zadobio oštećenje glasnica, a situacija se i malo zakomplicirala

Steven Tyler (74) iz Aerosmitha pretrpio je ozbiljno oštećenje glasnica, što je rezultiralo odgodom šest koncerata tijekom oproštajne turneje benda, javlja CNN. Pjevač je ovu informaciju podijelio na društvenim mrežama gdje je obožavateljima objasnio o čemu se točno radi.

- Srce mi je slomljeno što moram reći da sam primio strogu naredbu liječnika da ne pjevam sljedećih 30 dana. Zadobio sam oštećenje glasnica tijekom subotnjeg nastupa što je kasnije dovelo do krvarenja. Morat ćemo odgoditi nekoliko datuma kako bismo se mogli vratiti i pružiti vam izvedbu kakvu zaslužujete. Bend je trebao završiti svoju turneju u siječnju 2024. godine, ali će je sada završiti u veljači jer su veliki dio nastupa morali odgoditi zbog Stevenove zdravstvene situacije.

Turneju pod nazivom "Peace Out" bend je najavio ove godine u svibnju i obećali su svojim vjernim obožavateljima kako im spremaju nastupe koje će dugo pamtiti.

VEZANI ČLANCI

Osim sa zdravstvenim tegobama Steven Tyler se trenutno suočava s tužbom Julie Misley koja navodi kako ju je slavni pjevač seksualno zlostavljao kada je imala 16 godina. Žrtva njegovog zlostavljanja je bila tri godine, od 1973. do 1976. godine. Tyler je o navodnim incidentima pisao u svojim memoarima, podsjećajući da je od Misleyinih roditelja tražio zakonsko skrbništvo nad njom, “kako me ne bi uhitili ako je odvedem izvan države”. 

U tužbi je navedeno da je 16-godišnja Julia, koja se tada prezivala Holcomb upoznala 25-godišnjeg glazbenika nakon koncerta. On ju je pozvao u svoj hotel i njihova se veza potom nastavila. Mlada djevojka, piše u tužbi “nije imala sredstava da se odupre njegovoj moći, slavi i izdašnim financijskim izvorima”, pogotovo jer ju je glazbenik uvjerio da je to “ljubavna priča”, napisali su njezini odvjetnici. Ona je godinama šutjela, ali kad je Tyler objavio memoare i u njima spomenuo njezino ima i prezime te otkrio javnosti svoju stranu priče, tada je i Julie odlučila ispričati svoju verziju koja je znatno drugačija od Tylerove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije