Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put do izlječenja

Poznata pjevačica puštena je iz bolnice i ide na odvikavanje

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/9
13.08.2018.
u 13:34

Pjevačica Demi Lovato se predozirala krajem srpnja, a ovaj vikend puštena je iz bolnice nakon brojnih komplikacija te sada ide u kliniku za odvikavanje

Fanovi su bili šokirani nakon što se Demi Lovato krajem srpnja predozirala i završila na odvikavanju. Nakon što je šest godina bila “čista”, Demi je ponovno pokleknula.

Godinama se borila s ovisnošću o drogi i alkoholu, a imala je i problema s poremećajima u prehrani. Nedavno se prvi put oglasila na društvenim mrežama, zahvalila na podršci i najavila dug oporavak. Kako piše američki portal TMZ, Demi je puštena iz bolnice za vikend i prevezena u kliniku za odvikavanje. Prvo je dobila terapiju psihijatra, kako bi popravila mentalno zdravlje, a onda kreće s programom odvikavanja.

Prijatelji su otkrili kako Demi pod svaku cijenu želi ići na odvikavanje. Njeni koncerti u Meksiku i Južnoj Americi otkazani su zbog liječenja, a njeni menadžeri naglasili su kako se Demi sad mora maknuti od prijatelja koji za nju nisu dobri. Inače, Demi je uvijek bila otvorena o svojoj borbi s drogom pa je nedavno objavila pjesmu “Sober” u kojoj je priznala da više nije trijezna i tako se ispričala svim bliskim ljudima u životu jer s njom ponovno moraju prolaziti kroz to.

Već tada fanovi su počeli nagađati o tome da Demi nije dobro, a samo kratko vrijeme nakon izlaska pjesme pjevačica se predozirala. 

>>Pogledajte koje su turske serije bile najgledanije kod nas?

Ključne riječi

Komentara 4

WW
wwwcro
13:56 13.08.2018.

Kod nas se nažalost ne drogiraju samo pjevači već to sada rade i političari i ostale javne osobe. Za njih je Mladen Grdović (koji se samo napije alkohola) gospodin čovijek.

MI
mislav22
15:32 13.08.2018.

Nebitna za Hrvatsko društvo i državu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije