Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema stajanja

Potvrđeno je, Nick Cannon dobit će 12. dijete! Holivudski pastuh trenutno čeka dvoje djece s dvije žene

FOX 2022 Upfront
Foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM
1/6
10.11.2022.
u 17:01

U lipnju je otkrila da je trudna, ali je tek sada potvrdila da je Nick otac djeteta. Ovo mu je treće dijete s njom, a 12. sveukupno.

Službeno je. Abby De La Rosa, koja je trenutno trudna s trećim djetetom, potvrdila je da je Nick Cannon (42) otac.

31-godišnja DJ-ica podijelila je objavu putem svog Instagram Storyja u utorak, a u njoj je pisalo: “Jedna noć s vagom može se pretvoriti u 3-4 godine. Budi oprezan." De La Rosa je uz objavu napisala i vlastitu poruku, napisavši: “Kvragu! Lol, jedna noć se vrlo brzo pretvorila u 4 godine i 3 djece... ne vidim laž ovdje... Budite sigurni tamo".

Inače, Cannon je vaga po horoskopu, a sa svojom drugom partnericom Abby De La Rosa dijeli još jednogodišnje blizance Zilliona i Zionu. U lipnju je otkrila da je trudna, ali je tek sada potvrdila da je Nick otac djeteta. Ovo mu je treće dijete s njom, a 12. sveukupno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Manekenka Alyssa Scott prošlog je mjeseca potvrdila da Cannon i ona čekaju svoje drugo dijete, nakon što je njihova beba, sin Zen, iznenada preminuo u prosincu prošle godine. 

Voditelj, glumac i komičar ima još 11-godišnje blizance Moroccan i Monroe s bivšom suprugom i glazbenicom Mariahom Carey, 4-mjesečnog sina Legendaryja s manekenkom Bre Tiesi, jednomjesečnu kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole i sinove Goldena (5), jednomjesečnog Risea, i kći jednogodišnju Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.

VIDEO>>Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u centru Zagreba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije