Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio i ljubavni status

Joško Gvardiol priznao da ga privlače starije žene, a jednoj slavnoj dami uputio i poseban poziv: 'Čekam te'

Foto: HRT screenshot
1/5
10.11.2022.
u 11:14

- Čekaj, ti voliš malo starije? - pitao je voditelj emisije Robert Knjaz našeg reprezentativca nakon što je kao tri najljepše žene svijeta naveo Angelinu Jolie (47), Shakiru (45) i Jennifer Lopez (53). Gvardiol je odgovorio potvrdno te pojasnio svoj odgovor.

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol (20) gostovao je u HRT-ovoj emisiji 'Knjaz kod Vatrenih' u kojoj je progovorio o svom ljubavnom životu. Nogometaš je priznao da trenutno nije u vezi te ga privlače starije žene.

- Čekaj, ti voliš malo starije? - pitao ga je voditelj emisije Robert Knjaz nakon što je Gvardiol kao tri najljepše žene svijeta naveo Angelinu Jolie (47), Shakiru (45) i Jennifer Lopez (53).

- Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru - odgovorio je nogometaš. 

- Draga J.Lo, čekam te u Leipzigu. Produžio sam ugovor, nadam se da ćeš mi se javiti na Instagram - dodao je u šali. Gvardiol je ispričao i da mu samački život nekad teško pada.

- Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad trebam mir, osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj - priznao je.

Inače, Joško je u emisiji pričao i o svojim počecima, dolasku u Leipzig, suigraču Daniju Olmu, poklonu za roditelje i jednoj poznatoj slici iz tramvaja. Naime, otkrio je da je zarađeni novac pametno uložio te kupio roditeljima kuću.

- Jesam, počastio sam ih. Oni su se sa sestrama dogovorili što im se sviđa. U okolici Zagreba, na putu prema Samoboru – rekao je.

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u centru Zagreba

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

TO
TORQUEMADA
13:12 10.11.2022.

E to je vijest koju smo svi nestrpljivo sve vrijeme čekali! Hvala, hvala Vam što ste je pozicionirali na tako istaknuto mjesto, na samoj naslovnici!

Avatar Tombstone
Tombstone
02:31 11.11.2022.

Nije vise JLo sad je Affleck. Sluzbeno je uzela prezime. Ali zaboravimo to, zakaj ga ne pitate za Nedu Ukraden?

CE
Cekercina
10:52 11.11.2022.

s tim parama i bradom doslovno moze guzit kaj mu padne na um... samo hrabro josko :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije