Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPREŠIĆ BOYS

Poslušajte novu navijačku himnu: 'Igraj moja Hrvatska'

Zaprešić Boys
Foto: Promo
1/5
22.05.2018.
u 17:23

Bend koji je svojim navijačkim himnama „Srce vatreno“, „Samo je jedno“ i „Neopisivo“ ujedinio Hrvate, srcem je napisao, a dušom otpjevao novu budnicu „Igraj moja Hrvatska“ koja će biti dostojna glazbena kulisa SP-a u Rusiji

Kada Zaprešić boysi objave pjesmu Hrvatska zna da se sprema nešto veliko. A ima li većeg događaja od Svjetskog nogometnog prvenstva uz koje naš narod i Hrvatsku nogometnu reprezentaciju vežu najljepše uspomene i s kojim dolaze velika očekivanja.

Bend koji je svojim navijačkim himnama „Srce vatreno“, „Samo je jedno“ i „Neopisivo“ ujedinio Hrvate, srcem je napisao, a dušom otpjevao novu budnicu „Igraj moja Hrvatska“ koja će biti dostojna glazbena kulisa SP-a u Rusiji jer odzvanja ponosom te zorno dočarava onaj uzvišeni osjećaj, emociju i privrženost kada se prati najdraža repezentacija.

Priča je to o odrastanju djece u svim gradovima, naseljima i krajevima Lijepe naše koja su odgajana u domoljubnom duhu gajeći ljubav prema Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Pjesmu autorski potpisuju Marko Novosel, Bojan Šalamon Shalla te renomirani hrvatski autor Ante Pecotić koji se odlično snašao u ovoj, za njega novoj, navijačkoj priči. Zaprešić boysi ovom pjesmom momcima iz nacionalne vrste žele dati dodatni motiv na terenu i poručiti da su uvijek uz njih, a svom narodu darovati navijačku himnu koju će mnoge generacije nositi u srcu.

Zaprešić Boys
1/16

 

Komentara 5

FA
fake
18:29 22.05.2018.

Bravo dečki.Dobra je.Jedva čekamo početak.Naprijed, HRVATSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

IL
ilijan
19:44 22.05.2018.

Za dom spremni 🇭🇷

DI
Direkt
19:07 22.05.2018.

Samo da je nije opet neki srbin uglazbio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije