Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena atrakcija

Poslušajte kako zvuči Nirvanin hit u izvedbi čak 1000 glazbenika

Rockin 1000
Foto: YouTube screnshot
1/3
31.01.2017.
u 13:57

Rockin' 1000 bend je koji se okupio kako bi zadivili Foo Fighterse i izveli njihov hit nadajući se da će zbog toga doći u talijanski grad Cesenu, a na kraju su postali bend koji najbrojniji bend koji svira obrade poznatih hitova

Grupa prijatelja ujedno veliki obožavatelji Foo Fightersa u želji da nagovore bend Davea Grohla da dođe svirati u talijanski grad Cesenu odlučili su okupiti sve koje poznaju i skupiti najveći bend  kako bi odsvirali njihov hit "Learning to Fly" i tako zadivili Grohla.

Uspjeli su okupiti tisuću glazbenika među kojima su bili bubnjari, basisti, gitaristi i pjevači i svi oni su  zajedno odsvirali i otpjevali hit Foo Fightersa.

Na kraju su postali najbrojniji bend na svijetu i dali su si ime Rockin' 1000 te su počeli nastupati i na koncertima izvoditi najveće rock hitove, a svaka njihova objava na YouTubeu ima više milijune pregleda. 

U videu možete poslušati kako moćno zvuči Nirvanin klasik iz 1991. godine "Smells Like Teen Spirit" u izvedbi ovog velikog benda.

>>Dokumentarac o Kurtu Cobainu otkriva dobro čuvane tajne grupe Nirvana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije