Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj od tarika

Posljednja epizoda 'Potjere' - Kotiga se ovako oprostio od najdražeg voditelja

Dean Kotiga
Foto: HRT/Screenshot
1/5
13.06.2019.
u 17:52

Tarik Filipović šest godina je vodio najpopularniji kviz u Hrvatskoj, a od jeseni ga ponovo gledamo u ulozi voditelja 'Milijunaša'

Posljednja epizoda "Potjere" prije ljetne stanke ujedno je i posljednja emisija za jednog od naših najpoznatijih voditelja, Tarika Filipovića.

Koliko će nedostajati ekipi i gledateljima pokazuje objava njegovog kolege, Deana Kotige, lovca s kojim se često znao našaliti i nasmijati natjecatelje i gledatelje.

 

 

"Pozdravimo ga kako spada, zaslužio je!", napisao je Kotiga i objavio fotografiju na kojoj je Tarik u društvu najpoznatijih hrvatskih kvizaša i lovaca. Osim što će nedostajati ekipi sa seta, mnogi su gledatelji komentirali da "Potjera" bez Tarika više neće biti ista.

"Šteta, vas dvojica ste imali odlične fore i super ste se nadopunjavali. Sretno s novim voditeljem", komentirali su ispod fotografije.

Nakon šest godina koje je proveo na snimanju "Potjere", na jesen se Tarik ponovo vraća u kviz "Tko želi biti milijunaš?", koji će, nakon duge stanke, ponovno krenuti s prikazivanjem.

"Moram vam priznati da, koliko god se veselim povratku "Milijunaša", žao mi je što napuštam "Potjeru". Postali smo jedna velika obitelj, znamo se dobro i zabaviti na snimanjima, a imam i poseban odnos s Deanom. Ne smijem zaboraviti ni našeg Mirka Miočića, za kojeg sam uvjeren da nas odozgo gleda i čuva", rekao je voditelj u razgovoru za Večernji list.

Komentara 12

Avatar prahrvat
prahrvat
18:27 13.06.2019.

Neće on daleko. Tamo je dobra parica.

LU
lukathereem
21:32 13.06.2019.

Potjeta bez Tarika ko Živi zid bez Palfi :D

ST
Stručnjak
15:37 14.06.2019.

Kviz je osuđen na propast. Ne možeš nakon 800 epizoda mijenjati glavno lice u kvizu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije