Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaključala Instagram

Vlatka Pokos tvrdi da je žrtva zlostavljanja: 'Nije lako biti star, ljigav i ostavljen'

Vlatka Pokos
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/5
13.06.2019.
u 14:42

Uspješna voditeljica u Hrvatsku se nedavno vratila iz Kanade da bi vodila ovogodišnji svjetski izbor za Miss Turizma svijeta, koji se održao upravo u Hrvatskoj.

Vlatka Pokos odlučila je ograničiti pristup svom Instagram profilu. Njezine slike od danas više nisu dostupne svim korisnicima te popularne društvene mreže već samo njezinim pratiteljima.

Razlog zbog kojeg se voditeljica odlučila na takav potez je maltretiranje koje doživljava već neko vrijeme od nepoznatog muškarca.

"Dragi prijatelji, morala sam zatvoriti profil jer doživljavam neprestano zlostavljanje već nekoliko dana, od mog pojavljivanja u Poreču do objave o diplomi", požalila se Vlatka, svjesna da je ovo problem koji pogađa mnoge njezine kolege s estrade.

"Poručujem onom koji piše da prepoznajem njegov 'rukopis'. Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mjestu ne bih bila mirna prije smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a osobito lijepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti ni kupiti", upozorila je javnosti nepoznatog počinitelja.

Uspješna voditeljica u Hrvatsku se nedavno vratila iz Kanade da bi vodila ovogodišnji izbor za Miss Turizma svijeta, koji se održao upravo u Hrvatskoj. Nedavno se pohvalila i diplomom prestižnog sveučilišta Sheridan, gdje je završila studij oglašavanja i marketinške komunikacije.

Komentara 30

Avatar Observer
Observer
15:29 13.06.2019.

"Nije lako biti star, ljigav i ostavljen" , opet ova o sebi... Usput, Sheridan College nije "Prestizno sveuciliste" nego nesto slicno srednjoj strukovnoj skoli u Hrvatskoj.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
17:56 13.06.2019.

Što ne vodi izbor za miss u Kanadi već se vraća u ovu napaćenu zemlju koju je toliko ružno svojevremeno popljuvala. Sramota od novina koje ovoliko prostora daju sponzorušama upitnog morala.

VA
vapor
16:55 13.06.2019.

zar nije odselila u Kanadu i pritom popljuvala cijelu Hrvatsku? Koji miss turizma...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije