Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji uzbuđeni

Ponovno se okuplja ekipa 'Hitne službe', u posebnoj epizodi pojavit će se i Višnjić

Foto: profimedia
1/4
16.04.2021.
u 13:18

Sav prihod od nove epizode 'Hitne službe' koja će se emitirati 22. travnja u sklopu internetskog showa Stars in the House ići će  udruzi Waterkeeper Alliance.

Dvadeset i sedam godina prošlo je od emitiranja prve epizode mnogima i dalje omiljene dramske serije 'Hitna služba' koja je doživjela svojih 15 sezona. Snimljeno je ukupno 331 epizoda, serija je emitirana do 2009. godine, a u njoj je ulogu ostvario i naš Goran Višnjić koji je tumačio lik doktora Luke Kovača. Na radost mnogobrojnih obožavatelja medicinsko osoblje iz izmišljene bolnice County General opet će se okupiti ispred kamera i to s plemenitom misijom. Naime, sav prihod od nove epizode 'Hitne službe' koja će se emitirati 22. travnja u sklopu internetskog showa Stars in the House ići će  udruzi Waterkeeper Alliance, neprofitnoj organizaciji posvećenoj očuvanju čiste vode.

Foto: Instagram screenshot

Svoje sudjelovanje u specijalnoj epizodi potvrdile su i najveće zvijezde serije poput Georgea Clooneya kojem je uloga pedijatra Douga Rossa bila sjajna odskočna daska za daljnju karijeru, ali i Goran Višnjić koji se kao doktor Luka Kovač ‘Hitnoj službi‘ priključio kao Clooneyeva zamjena.

Foto: Profimedia

Bit će tu i ostali poznati likovi među kojima su i Gloria Reuben poznata po ulozi Jeanie Boulet. - Oduševljena sam što ću prisustvovati ponovnom okupljanju moje obitelji iz ‘Hitne službe‘ i to zbog povoda koji mi je jako blizak srcu – kazala je Reuben koja sada ima dvostruku ulogu. Ne samo kao glumica već i kao predsjednica udruge Waterkeeper Alliance. - Već 15 godina sudjelujem u radu organizacije i učinili smo nevjerojatne stvari zajedno s 350 partnerskih organizacija diljem svijeta - naglasila je Ruben. Uz nju pred kamerama naći će se i Noah Wyle (John Carter), Laura Innes (Kerry Weaver), Anthony Edwards (Mark Greene), Alex Kingston (Elizabeth Corday), Julianna Margulies (Carol Hathaway), Paul McCrane (Robert Romano), Ming-Na Wen (Jing-Mei Chen), Laura Cerón (Chuny Marquez), Yvette Freeman (Haleh Adams), Conni Marie Brazelton (Connie Oligario) i CCH Pounder (Angela Hicks).

Inače, 'Hitna služba' najdulje je emitirana serija medicinske tematike u povijesti američke televizije. Osvojila je ukupno 23 prestižne televizijske nagrade Emmy uključujući i onu za najbolju dramsku seriju 1996. godine te sveukupno skupila 124 nominacije za istu nagradu što ju označava najnominiranijim dramskim programom u povijesti.

VIDEO Pogledajte Večernjskovu desetku Nike Turković

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije