Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽIVOT ŽENA'

Poklon vrećica za sve posjetitelje Girls weekenda!

Girls weekend
Foto: Promo
1/6
25.09.2017.
u 19:46

Pridružite nam se na velikom platnu, a kupnjom ulaznice za film dobivate cjelokupno iskustvo

Od 28. rujna do 1. listopada u Kaptol Boutique Cinema održat će se prava ženska revija filmova pod nazivom GIRLS WEEKEND. Ovo četverodnevno događanje posvećeno je ženama svih uzrasta i društvenih statusa. 

Osim u zanimljivom filmskom programu posjetitelji će moći uživati i u popratnom programu - u raznolikim radionicama, izlaganjima, degustacijama te razgovorima s poznatim i snažnim ženama uspješnim u svom polju djelovanja.

Foto: Promo

Tijekom GIRLS WEEKENDA prikazat će se 9 filmskih naslova koji veličaju život žena u različitim kulturama i vremenima, naglašavaju njihove umjetničke, društvene i političke uspjehe ili jednostavno pružaju pravu percepciju žene. 

Pridružite nam se na velikom platnu, a kupnjom ulaznice za film dobivate cjelokupno iskustvo - prije i poslije projekcija, čekaju vas raskošna poklon vrećica, piće i ukusni zalogaji u suradnji s našim partnerima.

Kako žene gledaju na stvarnost, kroz odigrani lik ili redateljsku palicu te koju poruku šalju saznajte uskoro. Ulaznice se mogu kupiti na web stranici i blagajni kina Kaptol Boutique Cinema.

 

Komentara 1

Avatar Drago2603
Drago2603
08:18 26.09.2017.

Paravan lezbijskih udruga i njihovih prjekata !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije