Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMAO GA 26 GODINA

Pojavio se trailer za dugoočekivani film Martina Scorsesea

Silence
Foto: Promo
1/5
23.11.2016.
u 13:28

Priča "Tišine" prati dvojicu portugalskih svećenika Družbe Isusove koji u 17. stoljeću odlaze u ruralni Japan u potragu za svojim mentorom. Svećenike glume Andrew Garfield koji je glumio Spidermana i Adam Driver, dobro nam poznat kao zloglasni Kylo Ren u posljednjem nastavku Ratova zvijezda.

Konačno se pojavio prvi trailer za dugoočekivani film Martina Scorsesea "Silence" ("Tišina"). Riječ je o filmu religijske tematike koji je Scorsese pripremao punih 26 godina, a premijera će mu biti 29. studenoga u Vatikanu.
Priča "Tišine" prati dvojicu portugalskih svećenika Družbe Isusove koji u 17. stoljeću odlaze u ruralni Japan u potragu za svojim mentorom. Svećenike glume Andrew Garfield koji je glumio Spidermana i Adam Driver, dobro nam poznat kao zloglasni Kylo Ren u posljednjem nastavku Ratova zvijezda. Njihova mentora, oca Ferreiru, igra Liam Neeson. Priča je bazirana na stvarnim događajima, a scenarij pisan po romanu Shusaku Endoa iz 1966. godine.

Priču zna još od malih nogu
– Odrastao sam u strogoj katoličkoj obitelji tako da sam upoznat s ovom pričom još od malih nogu. Roman Shusaku Endoa pročitao sam 1988. i od tada imam želju napraviti film po njemu – kazao je Scorsese.
Ovo je prvi Scorseseov film u posljednje tri godine, nakon hvaljenog "Vuka s Wall Streeta", koji je nominiran za pet Oscara. U pripremi ima već dva filma – biografiju Franka Sinatre te krimić "Irac" u kojem će ponovno udružiti snage s Robertom de Nirom.

>>Martin Scorsese režirat će film 'Sinatra'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije