Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 godina nije se oglasila

Ovo su rijetko viđene fotke Kasandre koja je nestala iz javnosti: Nisam mogla hodati

Foto: Boris Štajduhar
1/3
16.01.2021.
u 10:41

Kasandru nitko nije vidio od tada u javnosti, a komunicirala je ponekad preko menadžera Zorana Škugora.

Bivša pjevačica, Davorka Ručević, najpoznatija kao Kasandra, čiji su hitovi 'Kazna' i 'I've Got A Feeling' još uvijek popularni na kućnim partyjima, ali i u nekim klubovima sa scene se povukla prije 14 godina. Kasandru nitko nije vidio od tada u javnosti, a komunicirala je ponekad preko menadžera Zorana Škugora. 

Ponovni veliki interes javnosti za nju probudio je show 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem ju je odlično 'skinula ' Lana Klingor Mihić.  kasnije i sama poruka Kasandre, koju je Lana objavila na svom Instagramu. 

Foto: Boris Štajduhar

Sada su isplivale i neke fotke Kasandre, koje se rijetko viđaju, a nastale su 2005. godine.
Inače Kasansdra je otkrila gdje je bila zadnjih 14 godina, te zašto se povukla iz javnog života. 

Foto: Boris Štajduhar

- Sa scene sam otišla jer nisam htjela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kavu s frendicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I što ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima -  kazala je za 24 sata i dodala da je donadavno od kuće radila za jednu firmu. Kazala je da nije morala plaćati režije, a i mama joj je pomagala, te da je nešto novca stavila sa strane i uživa u plodovima svog rada. 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Miaustradamus
Miaustradamus
14:39 16.01.2021.

U Kasandrinim vremenima imali smo hr-dance (uz nju, prije svega ET, pa Colonia, Ella, Vana,,,,,,), n a š u glazbu i za veselje i sve. Imali smo i hr zabavnu glazbu, isto n a š u za veselje i tugu (Mišo, Fosili, Magazin,,,,,). Imali smo i n a š e rokere (prljavci, valjak,,,,,). Onda su nam Srbi na odlasku, a naša braća Hrvati iz BiH donesli uz svoje TURBOFOLK-cajka običaje i mentalitet, i muziku, koju smo mi ko mi četveroručke usvojili, a našu zaboravili.

DU
Deleted user
11:23 16.01.2021.

Posebno lijepa i zgodna žena. Žena za divljenje. Bez afera.

MO
montello
18:10 16.01.2021.

nestala je davno s scene još 1995

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije