Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zdrav mozak

Pogledajte koju su foru Tini Katanić podvalili Marko Tolja i Davor Jurkotić

marko tolja i tina katanić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
29.11.2016.
u 09:24

Tolja i Jurkotić pokušali su nagovoriti Tinu da se postane dio Markova novog showa "Tolja i njegove četiri rijeke".

Komičar i voditelj Davor Jurkotić u novoj epizodi svoje emisije u "Zdrav mozak" ugostio je pjevača Marka Tolju i uz njegovu pomoć odlučio je našaliti se s Tinom Katanić. Marko je prema Jurkotićevoj ideji nazvao manekenku i rekao joj kako je dobio ponudu da vodi emisiju "Tolja i njegove četiri rijeke" na televiziji Karlovac te mu treba Tinina pomoć i nakon toga je prepustio Jurkotiću da manekenki izloži poslovni plan.

Jurkotić se predstavio kao jedan od čelnih ljudi ove televizijske kuće i detaljno je izložio Tini što bi sve ona trebala raditi i kako bi se trebala odjenuti za vođenje ove emisije. Tina je jedno vrijeme pozorno slušala, ali brzo je shvatila da je riječ o šali. Pogledajte kako su dečki nasmijali Tinu do suza.

>>Davor Jurkotić: Konačno imamo kulturnog premijera koji nas neće sramotiti

 

Komentara 4

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
09:57 29.11.2016.

trebali su ju pitat jl ima potražnje još...

Avatar Neobavezno
Neobavezno
09:51 29.11.2016.

Da ju nisu snimili opet?

Avatar think pink
think pink
10:31 29.11.2016.

totalno bez veze - niti je smiješno, niti je uspjelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije