Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantika

Pobjednik 'Života na vagi' objavio rijetku fotografiju s djevojkom: 'Naši trenuci'

Foto: RTL
1/7
27.03.2021.
u 18:00

"Naši trenuci", napisao je Matej pored fotografije s Anjom Glavaš, ali nije otkrio gdje se nalaze. Par je romansu počeo tijekom snimanja pete sezone 'Života na vagi'

Pobjednik pete sezone 'Života na vagi' Matej Petrović rijetko objavljuje fotogafije s djevojkom, pa je pratitelje iznenadio selfiejem s Anjom Glavaš, s kojom je započeo romansu tijekom snimanja showa. 

"Naši trenuci", napisao je Matej pored fotografije, ali nije otkrio gdje se nalaze. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Matej je u showu izgubio 67,9 kilograma te je kući  otišao s novčanom nagradom od 170 tisuća kuna. Na početku se šuškalo kako se Matej zaljubio u asistenticu producenta showa Anju Glavaš, ali on to nije htio komentirati niti potvrditi sve do Božića kada je objavio zajedničku fotografiju s Anjom na Instagramu i čestitao svima Božić.

Svoju vezu više ne krije ni od Facebook pratitelja i odlučio je i službeno promijeniti i svoj ljubavni status na Facebooku i napisao je kako je s Anjom u vezi. 

Matej je ušao sa 152 kilograma, a kada je napustio show otkrio nam je kako više neće raditi u Njemačkoj, nego se vraća u Hrvatsku, gdje će pokušati pokrenuti svoj posao. - Osvojenu nagradu ću uložiti na pokretanje vlastitog posla i na veliku feštu (onda kada će to epidemiološka situacija dozvoljavati) jer druženje s mojim najdražima ono je što mi je doista nedostajalo kada sam bio u izolaciji. - rekao nam je Matej nakon pobjede. Rekao je kako je njegova obitelj bila presretna njegovom transformacijom i nisu mogli vjerovati kako odlično izgleda.

Najbolji trenuci s dodjele Večernjakove ruže 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije