Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA

Samozatajni Rebić (27) javio se na Instagramu nakon dugo vremena šutnje

Ante Rebić
Foto: Instagram
1/6
27.03.2021.
u 14:01

Reprezentativac i zvijezda Milana Imoćanin Ante Rebić (27) javio se na Instagramu. Nogometaš ne dijeli često trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama.

Proslavljeni nogometaš Ante Rebić (27) svakim potezom na društvenim mrežama izazove pažnju medija. Naime, ovaj Imoćanin nije često prisutan na Facebooku ili Instagramu, stoga posljednja objava nije prošla nezapaženo. 

Na njoj je njegov pas Snoopy koji sjedi u dvorištu na kamenom trijemu kuće, a on je česta zvijezda njegovih objava pa ne čudi da mu je posvetio i ovu. 

Foto: Instagram screenshot

Samozatajni Rebić inače dolazi iz malog sela Vinjana Donjih te premda je igrao u finalu Svjetskog prvenstva i za momčadi kao što su Fiorentina, Eintracht i Milan nikada nije zaboravio odakle dolazi te je zaradu dijelio s ljudima svog rodnog mjesta. O njemu nedavno tvitao i jedan profil posvećen AC Milanu.

“Volim uzeti četverocikl i osamiti se u brdima oko Imotskog, mog grada. Odem s prijateljima, ponesemo hranu i odemo gore u šumu gdje nema nikoga, čak ni signala. Ako umrete, nitko vas neće pronaći", prenijeli su njegovu izjavu.

Ranije ovog mjeseca Rebić je dobio crveni karton zbog psovanja suca u drugoj minuti sudačke nadoknade u dvoboju Milana i Napolija. Imoćanin stoga nije igrao protiv Fiorentine (21.ožujka) i neće moći na zeleni travnjak protiv Sampdorije (3. travnja).  

Kažnjen je još jedan Hrvat, Veronin trener Ivan Jurić, i to zbog komentiranja sudačkih odluka u ogledu Sassuolo - Verona. Jurić će propustiti jednu utakmicu i mora platiti kaznu od 10.000 eura.

Pogledajte najbolje trenutke s ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže.

 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lak0
16:08 27.03.2021.

Kad je Antiša odlazio iz Eintrachta, jedan komentar čitatelja bio je: "Bog dao, Bog uzeo." U drugom je neki/neka obožavatelj napisao: "Bog, ti neodoljivi (vrući) komade!"

ER
EroK
15:19 27.03.2021.

Ovdje opet pljuvanje po Hrvatima! Bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije