Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 godina karijere

Placebo na svjetskoj turneji, ponovno dolazi u Zagreb

Pjevač benda Brian Molko
Foto: OLE SPATA/DPA/PIXSELL
1/10
14.03.2016.
u 12:20

– Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su “Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati – kaže pjevač benda Molko

Alternativna pop-rock skupina Placebo najavila je svjetsku turneju "20 godina Placeba", koja uključuje dvadeset koncerata, a 10. studenog posjetit će i zagrebačku publiku u dvorani Dražena Petrovića.

Time će proslaviti 20. obljetnicu svoga platinastog debi-albuma "Placebo". Set lista koncerta uključivat će kompletan katalog ovih Engleza.

– Recimo samo da će na setu biti puno pjesama za koje sam se zakleo da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo ono što mnogo Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalniji materijal – izjavio je pjevač Brian Molko.

 

 

– Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su “Pure Morning” ili “Nancy Boy” koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje – izjavio je ekscentričan Molko.

Turneja počinje 13. listopada u Danskoj, a završava 15. prosinca u londonskoj areni Wembley.

 

Bend je sklopio partnerstvo s Ticketmasterom kako bi omogućio fanovima specijalnu 48-satnu premijernu prodaju ulaznica.

Fanovska pretprodaja kreće u srijedu, 16. ožujka u 10.00, dok će generalna pretprodaja početi u petak, 18. ožujka u 10.00.

Ulaznice za zagrebački koncert – fanovska pretprodaja – na siteu www.aplaceforustodream.com od 16. ožujka u 10:00.

Tribina: pretprodaja 199 kn / na dan 220 Parter: pretprodaja 249 kn / na dan 269 kn

Regularna pretprodaja na www.eventim.hr od 18. ožujka u 10:00 Tribina: pretprodaja 199 kn / na dan 220 Parter: pretprodaja 249 kn / na dan 269 kn

>> Placebo u autobusu otkrio hrvatsku kobasicu koja ih je potpuno oduševila

>> PLACEBO prvi headliner 10. jubilarnog izdanja INmusic festivala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije