Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila objavom

Pjevačica u agoniji: Zbog dijagnoze nakon porođaja gura kupus u grudnjak

Foto: instagram
1/8
25.02.2021.
u 10:55

Kako kaže, bori se s nevjerojatnom boli, pa svoje “tvrde dojke” pokušava smiriti lišćem kupusa koje stavlja na bradavice, a sve kako bi mogla normalno dojiti.

Pjevačica Paloma Faith (39) prošlog je vikenda postaa majka malene djevojčicce koju je dobila s partnerom Leymanom Lahcineom, francuskim umjetnikom. No, nakon teške trudnoće, dijagnosticirana joj je akutna upala dojki, odnosno vrlo bolno začepljenje mliječnih kanalića. Grudi su joj zbog toga natečene, tvrde, osjetljive na dodir i bolne.

Upravo zbog toga pjevačica je odlučila pomoć potražiti pomoć u alternativnim stvarima kako bi si malo olakšala agoniju. 

Kako kaže, bori se s nevjerojatnom boli, pa svoje “tvrde dojke” pokušava smiriti lišćem kupusa koje stavlja na bradavice, a sve kako bi mogla normalno dojiti. 

Foto: reuters

- Dnevnik nakon porođaja, 3. dan i stiglo je moje mlijeko... No, dijagnosticirana mi je akutna upala. To znači da imam previše mlijeka, a dijete nije dovoljno veliko ili jako da bi ga moglo povući mlijeko. Bolno je... Dojke su mi tvrde kao kamen. Pokušavam s masažom tijekom hranjenja, no toliko boli, poput duboke masaže tkiva, i ne pomaže puno. Vrući tuševi / masaža / pomoć rukama,a jadna beba stvarno je iscrpljena zbog napornog posla koji treba obaviti da izvuče mlijeko iz svih mojih natečenih i začepljenih kanala. Rečeno mi je da bi se s vremenom trebalo smiriti. Nadajmo se da neću prije toga završiti na hitnoj! Ovo je novi level boli! Majčinstvo nije zezancija! - napisala je pjevačica uz fotografiju svojih grudi.

- Prošlo je tek 30 sati od poroda a ja sam iscrpljena, natečena, moje bradavice gore, a beba je poput piranje koja me želi ubiti – napisala je u prijašnjim objavama. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije