Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATAŠA BEKVALAC

Pjevačica opisala kako ju je suprug tukao, ali i priznala da ga još voli

Nataša Bekvalac
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
25.04.2018.
u 13:51

– Kada sam pročitala dopisivanje s dvije žene, počela sam ga drmati i buditi. Rekla sam mu "Sram te bilo, imaš dijete od 40 dana", na što mi je on odgovorio "Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko te je*ao večeras – rekla je Bekvalac

Pjevačica Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić jučer su saslušani na sudu u Beogradu, a iskaze su dali odvojeno, piše Blic. Osim njih, iskaz je dala i dadilja, koja je bila u stanu u noći između 13. i 14. travnja, kada je Lazukić napao Bekvalac. Pjevačica je potvrdila kako se Lazukić iz noćnog provoda vratio oko 5 sati ujutro, a ona mu je tada u mobitelu našla poruke ljubavnog sadržaja koje je razmjenjivao s dvije djevojke.  

– Kada sam pročitala dopisivanje s dvije žene, počela sam ga drmati i buditi. Rekla sam mu "Sram te bilo, imaš dijete od 40 dana", na što mi je on odgovorio "Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko te je*ao večeras". Nastavio me vrijeđati i ja sam mu tada rekla "Mama ti je ku*va". Čim sam to izgovorila, ustao je i šakom me udario u lijevu stranu glave. Pala sam na trosjed, a zatim na pod. Pokušala sam ustati, on je bio iza mene, uhvatio me za kosu i nastavio me udarati u glavu. Ja sam vrištala, a on je ponavljao da sam ku*va i ku*vetina – rekla je Bekvalac na saslušanju i dodala kako ju je i udario nogom u ranu od carskog reza.

– Nekada je bio nježan prema meni i govorio da sam najbolja majka, a nekada me je nazivao "kafanskom pevaljkom" i vrijeđao pred prijateljima. S vremenom sam se počela loše osjećati psihički, ali ja sam ga obožavala. I dalje ga obožavam, ali ne mogu više živjeti s njim. Ja se Luke plašim – rekla je Bekvalac, prenosi Kurir.

Ključne riječi

Komentara 11

BL
bluesbob
14:14 25.04.2018.

Eto vam istanbulske konvencije...kokoš ostaje kokoš

DU
Deleted user
16:38 25.04.2018.

Takve koje vole one koji ih tuku treba jos jace mlatit, valjda ce i ljubav biti jaca

NA
naslipo
15:09 25.04.2018.

Neće vama ženama Istanbul pomoći. Za vas je Vrapče, Popovača ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije