Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatražit će razvod

Procurili detalji o brutalnom premlaćivanju pjevačice Nataše Bekvalac

Nataša Bekvalac
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
15.04.2018.
u 18:39

Nataša i Luka posvađali su se zbog ljubavnih poruka druge žene nakon čega je on poludio i počeo je udarati rukama i nogama

Nakon što je jučer objavljena vijest da je srbijansku pjevačicu Natašu Bekvalac pretukao njezin suprug Luka Lazukić, srbijanski mediji danas pišu o detaljima incidenta koji se u noći s petka na subotu dogodio u stanu bračnog para na Dedinju u Beogradu.

Kako piše Blic, Luka je tu noć došao kući iz izlaska te pijan legao u krevet pokraj Nataše i zaspao. Ona mu je uzela mobitel i vidjela ljubavne poruke druge žene nakon čega ga je probudila te su se počeli svađati.

Lazukić je potom fizički nasrnuo na svoju suprugu te je udarao rukama i nogama pa je ona iduće jutro potražila liječničku pomoć.

– On je pijana budala, stiskao me, šamarao i udarao rukama i nogama – ispričala je liječnicima u centru za hitni prijam pjevačica kada je došla potražiti pomoć zbog ozljeda glave.

Izvori kažu kako Nataša ima potres mozga te da je cijelu tu noć povraćala. Luka Lazukić odmah je uhićen te je zadržan u pritvoru.

Par se posvađao i zbog novca koji je Lazukić uzeo od Nataše te ga posudio prijatelju, a ovaj ga ne vraća.

Izvori tvrde i kako će Nataša, koja je 28. veljače rodila kći, a s Lazukićem je u braku od rujna prošle godine, odmah zatražiti razvod.

Komentara 57

Avatar Retardo
Retardo
19:08 15.04.2018.

Prema Istanbulskoj konvenciji gledanje muževog mobitela, čeprkanje po njemu i nakon toga prigovaranje u pola noći smatra se zaostalom stereotipnom ženkskom ulogom. Emancipirane rodno osviještene osobe to ne rade. Kako ovu Natašu nije sram biti tako zaostao i zatucan.

DU
Deleted user
21:05 15.04.2018.

Ja mislim da ovaj novinaru suradnji sa MOST-ocima i odmetnutim HDZovcima podemću Plenkoviću. Srbija je ratificarala IK i nema šanse da se to tamo dogodilo. Svi znamo kad se potpiše IK da maltretiranje žena i muškaraca koji se predstavljaju kao žene više nikada nisu žrtve nasilnog ponašanja, niti od strane pravih muškaraca, niti od strane kukavica muškaraca koji tuku žene, čak niti od strane žena koje se izjašnjavaju kao muškarci. Ovo je propaganda kojom kler i klerofašisti straše narod!

DU
Deleted user
21:33 15.04.2018.

Maltretiranje hrvata srbijanštinom se nastavlja nesmanjenom žestinom na ovom " hrvatskome" portalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije