Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI GODINAMA U BEOGRADU

Pjevačica iz Hrvatske u emisiji podigla tri prsta: Od večeras me možete zvati Martina Srbos, a ne Vrbos!

Foto: Screenshot
1/7
14.02.2024.
u 11:14

Martina Vrbos u užem je izboru za predstavnicu Srbije na Euroviziji ove godine, a nakon što je otkriveno da će se Martina natjecati za Srbiju, brzo su krenuli negativni komentari na njen račun

Pjevačica Martina Vrbos već nekoliko godina živi u Srbiji gdje se udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića i srpski javni servis RTS nedavno je objavio kako je Martina Vrbos s pjesmom "Da me voliš" u užem izboru za njihova predstavnika na Euroviziji ove godine. Martina je sinoć gostovala u emisiji "Amidži show" i nakon što ju je voditelj najavio Vrbos, podigla je tri prsta.  
– Od večeras me možete zvati Martina Srbos, a ne Vrbos! 

Martinu su pojedini napali na društvenim mrežama pitajući je što ne pokuša prvo predstavljati Hrvatsku, a onda neku drugu zemlju.  Izjavu Martine Vrbos iz ove emisije prenio je i Blic. Spomenula je u ovom gostovanju i da se prijavljivala i na "Doru", ali na našem izboru nikada nije prošla i zato je odlučila sreću isprobati u Srbiji. 

Nakon što je otkriveno da će se Martina natjecati za Srbiju, brzo su krenuli negativni komentari na njen račun. Pjevačica koja se nikada nije libila reći što misli – pa je tako javno izjavila da voli njihovog predsjednika Vučića – sada je odgovorila na komentare. 
"Hrvatica sam, ali i državljanka Republike Srbije u kojoj živim više od desetljeća. To je zemlja u kojoj su rođena moja djeca. Da nije primitivne politizacije na svim razinama, pa i na nivou muzike i zabave, tamo gdje ne bi trebalo biti slučajno, nitko nikome ne bi postavio takvo pitanje, pa ni mediji. Pobijedit ću iz inata i predstavljat ću svoju Srbiju u Malmöu srcem! Dosta je bilo", rekla je Martina za medije. 

VEZANI ČLANCI

Martina je u posljednjih nekoliko godina sve zadivila i svojom transformacijom kada je izgubila 50 kilograma, a mnoge je iznenadila i kada je ispričala kako je tijekom boravka u New Yorku radila i kao striptizeta.

– Sjećam se kada sam sa 18 godina krenula u New York, niti sam razmišljala gdje ću, ni što ću... Radila sam tada u striptiz klubu,  imala sam svoju točku. Gledala sam kako da zaradim, kako da snimim album, a u isto vrijeme sam završavala Ekonomski fakultet – ispričala je Martina u jednom intervju. Otkrila je kako su joj roditelji bili zabrinuti dok je živjela u Americi.   

1/26

– Moji roditelji su se brinuli kako ću sama... Da sada trebam krenuti, puno bih više brinula... Tada sam pjevala, imala sam točku onako u toplesu, meni je veći problem bio što mi je donji dio kratak nego što sam gore gola. Stalno sam razmišljala kako mi stražnjica izgleda, ali sam se tješila da su Amerikanke debele, te da ja sigurno mogu proći. I dobro sam zaradila, snimila album i, eto, vratila se – prisjetila se pjevačica iz Rijeke koja već godinama živi u Srbiji.

VIDEO Aleksandra Prijović dovela sina na pozornicu na koncertu u Osijeku

 

Ključne riječi

Komentara 63

ME
medvedgrad
12:13 14.02.2024.

3 prsta je srpski fasisticki ratni pozdrav nastao 90-ih u srpskoj agresiji na susjede i pod kojim su ljudi ubijani u svojim domovima. Ovu spodobu staviti na zabranjenu listu ulazaka u RH. Jedno je odabrati zivjeti di hices, a drugoo je promovirati fasisticku politiku i ratove!

Avatar rondo
rondo
12:10 14.02.2024.

Još jedna koja će nas za par mjeseci doći učiti kako da se ponašamo i šta da radimo.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:55 14.02.2024.

To je najbolje što se moglo dogoditi. Neka tamo i ostane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije