Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportski dress code

Pjevačica grupe Colonia udala se u tajnosti, a u šestom mjesecu trudnoće slavila je u klubu

Zagreb: Poznati na premijeri  predstave Lepa Brena Project
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/13
04.03.2024.
u 19:35

Par je ulazak u bračnu luku proslavio noćnim izlaskom i partyjem na plesnom podiju. Ipak, morali su zadovoljiti pravila i očekivanja uže i šire rodbine pa ni klasično vjenčanje, nešto ranije u Dalmaciji, nije izostalo

Pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić, početkom mjeseca otkrila je da je trudna, a sada i da se udala za svojeg partnera Matiju Jakšića.  Slavlje se, piše Showbuzz, održalo u popularnom zagrebačkom klubu, a na ulazu je mladence dočekala prava bakljada.

''Mislim da je ovo svima bilo neočekivano. Čim smo poslali ljudima da imaju dress code, da moraju biti casual obučeni, to je već bilo čudno i drugačije'', ispričala je Ivana. 

Par je ulazak u bračnu luku proslavio noćnim izlaskom i partyjem na plesnom podiju. Ipak, morali su zadovoljiti pravila i očekivanja uže i šire rodbine pa ni klasično vjenčanje, nešto ranije u Dalmaciji, nije izostalo.

VEZANI ČLANCI



''To je trebala bit onako malo manja zabava, bilo je na kraju 200 ljudi i 3 dana. Klasika. Klasična jedna dalmatinska svadba, bilo je sve klasično, ne znam je l' može biti klasičnija svadba nego što je bila. Crkva, sala, juha dolazi pa torta, pa rezanje pa prskalice, sve smo zadovoljili. Bio je i vlakić i sve'', rekla je.

''Sve je po planu, sve je super, da kucnem u drvo. Sve je top. Imam sad pregled idući tjedan, bit će sve dobro. Svaki pregled čekam kao da mi je zadnje na svitu. Veselim se, još 3 mjeseca i postat ću majka. Ne mogu vjerovati. Osjećam se tako spremno, toliko sam htjela ovo, mislim da nikad u životu nisam bila spremnija za taj korak. Drago mi je da se poklopilo da smo i Matija i ja to željeli svom silinom, i mislim da sam baš onako spremna prenijet sve ono što sam ja kroz život prošla, sve što sam naučila, mislim da sam spremna prenijet na nekog i da ću mu pružit sve najbolje moguće, eto'', dodala je o svom zdravstvenom stanju Ivana. 
Zagreb: Poznati na premijeri  predstave Lepa Brena Project
1/13

Podsjetimo, Ivana Lovrić je stekla stručno obrazovanje u glazbenoj školi ˝Krsto Odak˝ u Drnišu. Od 2010. godine živi u Zagrebu gdje je profesionalnu glazbenu karijeru započela 2012. godine kada je snimila duet s Lukom Nižetićem, a nakon toga u suradnji s poznatim hrvatskim tekstopiscem Fayom Buljubašićem osniva svoj prvi band u kojem ostaje do sredine 2017. godine kada je poziva Boris Đurđević da postane glavni vokal u grupi Colonia.Završila je Tehničko veleučilište u Zagrebu te ima zvanje inženjerka elektrotehnike.

Kada je u prosincu objavila na Facebooku da se zaručila, to je napravila na vrlo poseban način – uz božićnu čestitku. Na fotografiji Ivana se smješka, držeći se za bradu, dok na njezinom prstu blista zaručnički prsten.

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije