Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privukla pažnju

Severina se fotografirala u hotelu, a pratitelji primijetili jednu zanimljivu stvar na njezinom mobitelu

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/17
04.03.2024.
u 18:30

Inače, na koncertu u Münchenu su joj hlače pukle, a ona se snašla na zanimljiv način

Severina trenutno nastupa između Njemačke i Švicarske. Nakon što je pjevala u Münchenu, imala je gažu i u Zürichu. A nakon tog nastupa u Švicarskoj objavila je i fotografiju iz hotela u kojem je odsjela. 

Snimila se u velikom ogledalu, a posebnu pažnju privukla je njezina maskica na mobitelu. Naime, pjevačica ima maskicu na kojoj se nalazi njezina fotografija sa sinom Aleksandrom

Foto: Screenshot

Inače, na koncertu u Münchenu su joj hlače pukle, a ona se snašla na zanimljiv način. - Guten Tag. Ovako sam izgledala sinoć prije koncerta u Münchenu; frizura je pala na trećoj pjesmi, a hlače su pukle na trinaestoj pjesmi. Ali osmijeh je bio postojan, do zadnje pjesme - napisala je pjevačica uz fotografije. - Priča za laku noć... Šapnula sam Henryju da su mi pukle hlače i da mi da sako, Henry donosi sako, Ljubo lijepi hlače s tejpom kojim je prije toga lijepio tepih na podu (jer se pod sklizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču tejpova. Kakav rock'n'roll - napisala je uz drugu snimku s pozornice.

VEZANI ČLANCI

A iz Münchena je podijelila i još jedan video na kojemu pokazuje koliko je ljudi stiglo na njezin koncert te da je dobila jednu poruku od male djevojčice koja se približila pozornici. - U Münchenu sam imala prvi koncert za Novu godinu 1993. i otada smo imali prekrasne koncerte sve sljedeće godine. Ali sinoć je bilo najbolje. Hvala svima na nezaboravnoj noći - napisala je. 

Podsjetimo, Severina je sve iznenadila pojavivši se u prvoj polufinalnoj večeri Dore 2024., uz nastup Leta 3 za njihovu "Baba Rogu". No, pobjedu je ipak izborio Baby Lasagna i njegova "Rim Tim Tagi Dim", a pjevačica je mladom glazbeniku čestitala na tome.

 - Severina, veliki fan, čast mi je - rekao je glazbenik kada je ugledao Severinu i pružio joj ruku. - Dušo, divan si. Sve ti želim, i sreće i svega... Navijali smo za vas cijelo vrijeme - odgovorila je Severina. Glazbeniku je pružila podršku i na svom Instagramu gdje je napisala: - Volimo našu talentiranu djecu. 

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Ključne riječi

Komentara 6

DE
Dex
23:03 04.03.2024.

je li i mali Aca na turneji s njom?

AF
AfganistanskiHrvat
21:31 04.03.2024.

A maloljetni Aleksandar je......?

LE
lektor
21:01 04.03.2024.

Njoj pukle hlače, a ja pukao od smijeha. Kao i kad su neki pitali tko je pustio film.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije