Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjednik 'plesa sa zvijezdama'

Pedro Soltz postao otac po drugi put: 'Sve je prošlo glatko i naša srca su puna ljubavi i zahvalnosti'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/15
10.03.2023.
u 13:30

Influencer i model postao je otac djevojčice koja će nositi ime Isabella Marie Soltz, a svijetu ju je već predstavio na društvenim mrežama. Posebno je naglasio i da pri porodu nije bilo poteškoća te da je njegova supruga Iris bila "prava lavica".

Influencera i modela Pedra Soltza šira publika upoznala je u prošlogodišnjoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama' gdje je odnio pobjedu s mentoricom Valentinom Walme. Tada je privukao brojne poglede, ali i pratitelje na društvenim mrežama gdje je danas objavio jednu lijepu vijest. Naime, Pedro je jutros postao tata po drugi put, a to je odmah podijelio sa svojom vojskom obožavatelja. Influencer i model postao je otac djevojčice koja će nositi ime Isabella Marie Soltz, a svijetu ju je već predstavio na društvenim mrežama. Posebno je naglasio i da pri porodu nije bilo poteškoća te da je njegova supruga Iris bila "prava lavica".

- Isabella Marie Soltz je rođena 10. ožujka, u 3:14 sati, teži tri kilograma i 48 centimetara. Mama je bila prava lavica, a Isabella je neopisivo slatka. Osim iznenađenja koje je stiglo kasno navečer, sve je prošlo glatko i naša srca su puna ljubavi i zahvalnosti. Hoće li Bella biti sportašica, holivudska zvijezda ili predsjednica Hrvatske, još uvijek ne znamo... Ali smo u potpunosti uz nju! Svijet je danas postao bolje mjesto - napisao je Pedro uz fotografiju.

Podsjetimo, Pedro je u braku s hrvatskom manekenkom Iris Cekuš, a par je vijest o prinovi objavio sredinom listopada. Par  je tada podijelio fotografiju na kojoj se vidi snimka s ultrazvuka te njihove ruke. Mjesec dana kasnije otkrili su spol djeteta kojeg očekuju.

 - Hvala svima na ljubaznim i toplim porukama. Jako smo sretni ... Ali ... imamo velikih problema između tim dječak i tim djevojčica. Ok, da skratim priču - navijam za dječaka, a Iris za djevojčicu. Za sada, moj tim je jači… ali znate – to su žene… Lara jedina već zna i sprema iznenađenje za razotkrivanje spola. Jedva čekam! - napisao je maneken na društvenim mrežama uoči otkrivanja spola, a potom je objavio i video u kojem je otkrio spol djeteta. Pedro je na Instagramu podijelio video u kojem je snimka zabave na kojoj su Pedro i Iris te ostali članovi njihove obitelji saznali spol prinove.

Iris je bila uvjerena kako će i ovaj put biti curica i bila je u pravu tako da će Pedro i dalje biti blažen među ženama. Kada su objavili spol djeteta stigle su im brojne čestitke.

Dodajmo da su se Pedro i Iris upoznali 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu, a Pedro je kasnije u intervjuima govorio da ga je Irisina ljepota osvojila na prvu te da je odmah znao da je ona prava. U braku su šest godina te imaju kćer Laru (10).

VIDEO U 67. godini preminuo Šime Vlajki

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:08 13.03.2023.

Ne,nije postao otac drugi put.Njegova supruga rodila je drugo dijete.I za Simonu ste pisali da je peti put postala majka.Roditeljima se postaje rođenjem ili posvojenjem prvog djeteta.Nakon toga rađa se još djece ali se ne postaje iznova otac i majka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije