Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odobravaju

Paris Jackson ljubi poznatu manekenku, baka i djed u šoku

Paris Jackson
Foto: Reuters
1/3
23.03.2018.
u 07:00

Djevojke su se upoznale na dodjeli MTV nagrada, a paparazzi su ih nekoliko puta snimili u zajedničkom izlasku

Cara Delevingne i Paris Jackson novi su celebrity par. Manekenka i kći pokojnog Michaela Jacksona podijelile su na Instagramu fotografiju na kojoj zagrljene leže na krevetu što je dodatno potaklo nagađanja o njihovoj romansi. 

Djevojke su se upoznale 2017. godine na dodjeli MTV nagrada, a paparazzi su ih u zadnjih par tjedana uhvatili u zajedničkim izlascima i djevojke su se uvijek držale za ruke.

 

 

Baka i djed Jackson ne odobravaju ovu vezu i navodno su zgroženi što im je unuka u vezi s manekenkom koja je poznata po tome što voli lude izlaske. Paris ne mari previše za mišljenje svoje obitelji i uživa u društvu svoje djevojke. 

Komentara 1

DU
Deleted user
15:21 24.03.2018.

Tja, kaj se more.Ta Pariz Džeskonica ponaša se jako moderno, napredno, tolerantno, otvoreno i uključivo., a djed i baka Džekson su njaobičniji natražnjaci, zatucanci i zadrti ognjništiari koji unuci ne dopuštaju da zbog nečega bude ponosna na nešto (jadna joj kukala majka, zajedno s bakom i djedom)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije