Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEK DOGODINE

Paramount zbog financijske stiske mora odgoditi novi Scorseseov film

'Chuck Aule (Mark Ruffalo, left) and Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio, right) are two detectives sent from the mainland to investigate a  mysterious disappearance on an island prison for the criminall
'Photoshop'
24.09.2009.
u 15:30

Jedan od najvećih studija ne može si priuštiti 35 do 50 milijuna dolara za marketinšku promociju i pripreme za Oscara, pa će stoga triler Oscarom ovjenčanog redatelja sačekati s premijerom

Premda je novi film Martina Scorsesea "Otok Shutter" imao zakazan termin u kinima u studenom, iznenada je ispao iz tzv. jesenske sheme. Studio Paramount najavio je da će dolazak filma u kina biti pomaknut do 19. veljače 2010. godine, a hrvatski distributer Blitz potvrdio je da naša kinopublika može očekivati film dan ranije.

Kao glavni razlog pomicanja Scorseseova filma navode se financijski pritisci jer studio ne može utrošiti uobičajenih 35 do 50 milijuna dolara da bi uspješno marketinški obradili film za dolazak u kina i pripremili ga za sljedeću utrku za Oscara, pa će Akademijini prognostičari morati naći drugog favorita.

– Ovaj je film napravljen da zaradi novac - rekao je citirani, ali neimenovani izvor "Paramopunta". – To nije "Benjamin Button" kojem trebaju nominacije za Oscara da bi zaradio novac.

Radnja Scorseseova filma smještena je u 1954., a govori o potrazi za opasnoj pacijentici koja je pobjegla iz ludnice i navodno se krije na udaljenom otoku Shutter. Uloge tumače Leonardo DiCaprio, Ben Kingsley Mark Rufallo, Emily Mortimer i drugi. (ao)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije