Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor u Miamiju

Pamela sakrij se, dolazi Maja Šuput!

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/9
07.01.2015.
u 14:55

Nakon prošlogodišnjih provoda na Ibizi i Mykonosu pjevačica se za početak nove godine odlučila počastiti tulumima 'preko bare'

Zima nije njeno omiljeno doba pa je odmah nakon novogodišnje gaže Maja Šuput spakirala kovčege i pobjegla ''preko bare''.

U društvu nekoliko bliskih prijatelja pjevačica se odmara i tulumari po Miamiju i pritom ne zaboravlja na svoje obožavatelje koje svako malo na Instagramu počasti novim fotografijama.

I tako, dok većina njenih sugrađana ne izlazi bez tople jakne i kaputa, Maja uživa u oskudnom kupaćem kostimu na pješčanoj plaži.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Među atraktivnim fotkama s plaže našla se i ona na kojoj Maja imitira Pamelu Anderson iz ''Spasilačke službe''.

– Pamela, pojedi se – poručila joj je vrckava pjevačica ispod fotke koja je izazvala pravu lavinu muških komentara.

Dok su joj neki predlagali da snimi i video po uzoru na popularnu seriju, drugi su se pitali je li Maja promijenila profesiju.

– Pusti ti njih Majo, samo ti usavrši spasilačke vještine, pa me spasi od utapanja u monotoniji! – poručio joj je obožavatelj.

>>Seve zakopčana do grla, Rozga istaknula vitke noge

>>Poznati fotoreklamama 'spašavaju' prijatelje Čermak

Komentara 2

JA
james49
17:41 07.01.2015.

Slaba imitacija sa slabim poprsjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije