Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna glumica

Pamela Anderson uputila poruku političarima u BiH!

Pamela Anderson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
26.05.2017.
u 17:26

BiH je 2009. usvojio zakon o zabrani do kraja 2018., ali rok se bliži te postoji opasnost da bi mogao biti produžen za deset godina

Slavna glumica i aktivistica za životinjska prava Pamela Anderson pozvala je BiH da ostanu pri planu zabrane uzgoja životinja za krzno do kraja 2018. godine.

Kako je objavljeno na stranici PETA-e, čija je Anderson počasna direktorica, BiH je 2009. usvojio zakon o zabrani do kraja 2018., ali rok se bliži te postoji opasnost da bi mogao biti produžen za deset godina. Stoga je Anderson poslala pismo Bariši Čolaku, predsjedatelju Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, te pozvala njega i zastupnike da ostanu predani zabrani uzgoja za krzno do 2018.

Anderson je u pismu upozorila da su istrage PETA-e pokazale da su činčile i nercevi na farmama u BiH osuđeni na prljave i male kaveze te da pate od otvorenih rana prije nego što budu brutalno ubijeni.

Austrija, Hrvatska, Nizozemska, Slovenija i Velika Britanija već su zabranile farme za uzgoj krzna, a ako BiH odgodi svoju zabranu, bit će to ogroman korak unazad, poručuju iz PETA-e.

Komentara 3

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
23:00 26.05.2017.

"osuđeni na prljave i male kaveze", tko ih je osudio i zakaj? Kadija ti sudi, kadija te tuži.

AF
afer
18:54 26.05.2017.

Kada jedna tako ugledna glumica komentira politiku svijet bi se trebao prestati okretati dok je ne poslušaju.

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
22:59 26.05.2017.

Evo tresu se kao vrbe na vjetru. "Ugledna glumica", nego kaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije