Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRINC TAME

Ozzy Osbourne "lajat će na Mjesec" za vrijeme pomrčine 21. kolovoza

Ozzy Osbourne
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
11.05.2017.
u 10:24

Ekscentrični glazbenik na pozornicu će se popeti točno u 01.20 sati po mjesnom vremenu u trenutku početka potpune pomrčine Mjeseca koja će trajati dvije minuta i 29 sekunda, iako pjesma iz 1983. traje četiri minute i 16 sekunda.

Nekadašnji pjevač heavy metal grupe Black Sabbath, Ozzy Osbourne, na koncertu 21. kolovoza u Illinoisu otpjevat će pjesmu "Bark at the Moon" ("Lajanje na Mjesec") u trenutku kada započne njegova pomrčina, izvijestili su organizatori.

Ekscentrični glazbenik na pozornicu će se popeti točno u 01.20 sati po mjesnom vremenu u trenutku početka potpune pomrčine Mjeseca koja će trajati dvije minuta i 29 sekunda, iako pjesma iz 1983. traje četiri minute i 16 sekunda.

Organizatori festivala, koji će se održati u vinogradu blizu grada De Sota, od St. Louisa udaljenog 140 km, obožavateljima će ponuditi posebne naočale kako bi mogli promatrati prirodni fenomen, istodobno uživajući u glazbenoj podlozi. Nadaju se da će ih vrijeme poslužiti te da će vidljivost biti dovoljno dobra.

Pomrčina će 21. kolovoza biti vidljiva bar djelomično u 50 američkih država, uključujući i Havaje, prvi put nakon 1918., izvijestila je Nasa.

Mnogi obožavatelji Osbournea nazivaju ocem heavy metala, a karijera mu traje već četiri desetljeća.

Od 2002. do 2005. prikazivao se reality show "The Osbournes" koji je pratio život njegove obitelji.
Nadimak mu je Princ tame. Godine 1982., kada je pjevač navodno bio na vrhuncu 'kljukanja' kojekakvim drogama, usred koncerta je pred publikom odgrizao glavu šišmišu koji je doletio na pozornicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije