Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za ljubav

Ovako zgodni chef Ivan Pažanin uživa s djevojkom

Foto: Instagram
1/4
26.06.2017.
u 10:30

Član žirija showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" pohvalio se na Instagramu kako uživa s djevojkom Andreom

Iako chef Ivan Pažanin preko ljeta nema previše vremena za odmor zbog obveza u svom restoranu, ipak je ovaj vikend uspio pobjeći od posla i slobodno vrijeme posvetio je svojoj djevojci.

Par je osvježenje potražio u moru, a Ivan je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju s Instagrama i napisao: "Dalmacija, more, ja i ti (malo morskih nemani)."

Chef kojeg smo upoznali kao člana žirija kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" s Andreom Koprčinom u vezi je nekoliko godina, a na društvenim mrežama ne objavljuje često zajedničke fotke jer svoju vezu želi držati podalje od očiju javnosti. U intervjuima je jako škrt na riječima kada se postave pitanja o ljubavi, ali je zato pristao prije godinu dana s djevojkom glumiti ljubavni par u spotu klape Rišpet

 

 

 

Dalmacija,more,ja i ti (malo morskih nemani)

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

 

 

Komentara 1

GV
golub Vaso
11:13 26.06.2017.

who the f... is ovaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije