Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni editorijal

Žanamari u seksi izdanju pozirala suprugu: U njegovim očima sam hot

Foto: Petar Glebov/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell, Miranda Čikotić/Pixsell
1/8
15.06.2017.
u 12:19

Pjevačica je fotografije objavila na Instagramu i napisala kako na fotografijama koje snimi njen suprug sama sebi izgleda drugačije nego kad svoj odraz gleda u ogledalu

Pjevačica Žanamari Perčić pozirala je suprugu Mariju Perčiću i napravila ljetni editorijal koji je objavila na Instagramu. 

Žanamari je u kupaćem kostimu i fotografijama na kojima ima kratke hlačice i seksi majicu pokazala da je u izvrsnoj formi, a posebne zasluge za ovako dobre fotke dala je svom suprugu i u potpisu pod jednu fotografiju je napisala: 

Na fotkama koje mi napravi moj muž si izgledam drugačije nego samoj sebi u ogledalu. Možda je to ta iskra, ta nutrina koju on samo vidi. U njegovim očima sam samouvjerena, hot i neobuzdana... jaka i odlučna... Samu sebe, otkad sam majka, vidim kao krhku, povučenu, čak i pomalo prestrašenu, emotivnu, često neispavanu i zbog toga nervoznu... Al' kad vidim ove slike, iako mnogi na njima vide samo vanjštinu, ja vidim onu nit između mene i tebe, onu iskru koja život znači, zbog koje ćemo se obožavati kad budemo stari djed i baka... Ta iskra čini mladim, snažnim i mijenja nas na bolje svakim danom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 6

KA
kacavenda
12:50 15.06.2017.

Zao mi đorđa

TO
toljaga22
12:45 15.06.2017.

lik.mi je bezveze

RI
rikavac
17:11 15.06.2017.

A ko je doticna gospodja pa je na naslovnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije