Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong

Ovako su Portugalci odgovorili na Houdekov napad na Sobrala

Foto: DPA/Pixsell
1/6
11.05.2018.
u 12:13

Nakon što je Jacques Houdek poručio Salvadoru Sobralu da se može sramiti jer svojim izjavama vrijeđa sve natjecatelje, oglasila se i publika iz Portugala.

Jacques Houdek jučer je na svom Facebooku prošlogodišnjem pobjedniku Eurosonga Salvadoru Sobralu poručio kako se možete sramiti jer je izjavio da, srećom, ove godine ne mora slušati užas od pjesama na Eurosongu, a pogotovo se to odnosilo na pjesmu koja predstavlja Izrael.

Houdek je Sobralu poručio kako se tako ne može ponašati domaćin i pobjednik Eurosonga. Portugalska publika ubrzo se u komentarima osvrnula na Jacquesov stav i mišljenja su oko ove priče bila podijeljena.

 

 

– Ja sam Portugalka i u nekim stvarima se slažem s tobom, u drugima se ne slažem. Na primjer, oko njegovih zdravstvenih problema. Mislim da zdravlje ne treba biti razlog da se ne bavimo nekim stvarima. Ali razumijem te. Naporno si radio i sad vidiš da pobjednik  pljuje po glazbi drugih natjecatelja. Nikad nisam bila obožavateljica pjesme "Amor pelos dois" jer to nije žanr koji slušam. No svejedno sam bila i još sam sretna zbog naše pobjede. Slažem se da je glazba različita. Ne volim Sobralove stavove, mislim da takvim izjavama baca loše svjetlo na glazbu. On je pobjednik ovog natjecanja i trebao bi poštovati druge natjecatelje.  Moram priznati da nikad nisam vidjela to kod njega i zbog toga sam tužna jer mislim da bi Eurosong, natjecatelji i glazba trebali  imati boljeg predstavnika – piše jedna Portugalka u svom komentaru. U drugom komentaru koji je stigao iz Portugala ne slažu se s Jacquesovim stavom.

– Mislim da trebaš razmisliti o svojim riječima. Svi mogu imati mišljenje, no ne moraš vrijeđati lanjskog pobjednika. Vrijeđaš našu zemlju. Možeš imati mišljenje, ali ne vrijeđaj našeg pobjednika, pjesmu i zemlju, molim te – pisalo je u komentaru. 

1/6

Komentara 18

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:19 11.05.2018.

Nemaju Portugalci što govoriti, neka se srame ovakvog "pobjednika" namještenog i ružnog poput portugalskog osvajanja Eura 2016. Zadnji su kamen u Europi i toliko su bahati da oni sebe ne nazivaju mediteranskom zemljom nego "atlantskom". Kada ih vidim, poprilično mi je drago što im sve Brazil radi.

TH
than
12:45 11.05.2018.

Mislim da to nikoga ovdje ne zanima, kao što nikoga normalnog nije zanimalo niti sto Houdek misli. To je bilo njegovo osobno mišljenje i to je to.

Avatar Apsalar
Apsalar
12:41 11.05.2018.

Važnog li prepucavanja! Sad triba povuć veleposlanika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije