Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odabir publike

Ovo je najgora pjesma u povijesti Eurosonga, a pjevaju je naši susjedi

Foto: DPA/Pixsell
1/5
11.05.2018.
u 10:26

Mišljenje je publike kako je pjesma "Euro Neuro" s kojom je Rambo Amadeus nastupio na Eurosongu 2012. godine najgora pjesma u povijesti ovog natjecanja.

Prije šest godina Crnu Goru je na Eurosongu predstavljao Rambo Amadeus čija je pjesma "Euro Neuro" odskakala od ostalih predstavnika.

Pjesma je bila u Rambovu stilu, ali publici tada, a izgleda ni poslije, nije baš sjela.

Naime, ova pjesma nedavno je proglašena najgorom pjesmom na Eurosongu svih vremena, a tu  vijest je Rambo Amadeus dočekao s veseljem i pohvalio se time na svom Facebooku.

 

 

– S ponosom sam prihvatio ovu vijest koju su pronašli fanovi u Španjolskoj. Pjesma Euro Neuro proglašena je za najgoru na Eurosongu i to svih vremena. Jeeeah! Pobjednik Hororvizije, u apsolutnoj kategoriji, za sva vremena. Velika čast, zaista – napisao je Rambo Amadeus na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 18

PR
prsutsir
11:55 11.05.2018.

...ha,ha isprdo ih Rambo ali homovizija to ne " konta"!

Avatar pendreck
pendreck
11:00 11.05.2018.

Imao je hrabrosti izvest to i spustio im, a 100 puta bolje od bilo koje cajke ili turbofolka.

Avatar OK
OK
10:47 11.05.2018.

do jaja je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije