Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORBESOVA LISTA

Ovaj hollywoodski glumac najplaćeniji je u prošloj godini iako kritičare nije očarao

Foto: Reuters
1/7
07.03.2024.
u 22:45

Film "Misterij ubojstva 2", u kojem glumi Adam Sandler, bio je Netflixov peti najgledaniji film prošle godine, sa 173 milijuna sati pregleda i zahvaljujući ovom filmu i sudjelovanju u produkciji još tri filma je ostvario zaradu od 73 milijuna dolara

Drugi nastavak Netflixovog hita "Misterij ubojstva" možda nije očarao filmske kritičare, ali glavnom glumcu Adamu Sandleru osigurao je odličnu zaradu. Prema časopisu Forbes ovaj film je Sandleru pomogao da bude najplaćeniji glumac u Hollywoodu u prošloj godini. Za ovu streaming platformu Sandler je producirao i tri filma u 2023. godini i uz ulogu u "Misteriju ubojstva 2" ostvario je zaradu od 73 milijuna dolara. Na drugom mjestu najplaćenijih glumaca u prošloj godini je zvijezda filma "Barbie" Margot Robbie.

Ona je bila i producentica "Barbie", ali i filma "Saltburn" i to joj je osiguralo zaradu od 59 milijuna dolara u prošloj godini. 
Tom Cruise sa zaradom od 45 milijuna dolara je treći na Forbesovoj listi, a četvrto mjesto dijele Ryan Gosling i Matt Damon čija zarada iznosi 43 milijuna dolara. Iza njih je po zaradi Jennifer Aniston koja se sa Sandlerom pojavljuje u "Misteriju ubojstva" i njezina zarada iznosi 42 milijuna dolara u 2023. godini.

Film "Misterij ubojstva 2" bio je Netflixov peti najgledaniji film prošle godine, sa 173 milijuna sati pregleda. Publici se film sviđa, a većina kritičara nema to mišljenje. The Observer ga je nazvao "glupom komedijom", a CNN je rekao da je najbolja stvar o njemu "to što je na sreću ne traje predugo".  Ovo je prvi put da je Sandler na vrhu liste časopisa Forbes  od 2002. godine. Tyler Perry bio je najbolje plaćen 2022., a tri godine prije toga na vrhu je bio Dwayne Johnson. 

Forbesova lista 10 najvećih zarada u Hollywoodu 2023.:
1. Adam Sandler - 73 milijuna dolara 
2. Margot Robbie - 59 milijuna dolara 
3. Tom Cruise - 45 milijuna dolara 
=4. Ryan Gosling - 43 milijuna dolara 
=4. Matt Damon - 43 milijuna dolara
6. Jennifer Aniston - 42 milijuna dolara 
=7. Leonardo DiCaprio - 41 milijun dolara 
=7. Jason Statham - 41 milijun dolara
9. Ben Affleck - 38 milijuna dolara 
10. Denzel Washington - 24 milijuna dolara 

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije