Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice i genijalci

Ova ljepotica iz showa Nove TV kaže da je zanimljiva, luda i ponekad bahata

Foto: Instagram
1/4
19.03.2019.
u 12:26

Martina Živko veli kako je bahata u situacijama kada je netko drugi prema njoj bahat.

Show "Ljepotice i genijalci" startao je jučer na Novoj TV i ovaj format predstavljen kao sociološki eksperiment u reality formatu već je privukao publiku.

Među ljepoticama koje su se prijavile u show ističe se 21-godišnja Martina Živko, koja sebe opisuje kao zanimljivu, ludu i ponekad i bahatu osobu, piše Dnevnik.hr. Ova 21-godišnja trgovkinja rodila se u Pitomači, a živi u Zagrebu i u ovoj televizijskoj avanturi najveća podrška su joj prijatelji i obitelj.

Aktivna je korisnica Instagrama na kojem je puno njenih zavodljivih fotografija, a sudeći po fotografijama voli kameru, a da je tome 
tako potvrđuje i sama Martina priznanjem kako je htjela postati glumica. To joj više nije prioritet, sada joj je prioritet kafić kojeg je nedavno otvorila. 

Želja joj je udati se i zasnovati obitelj, a trenutno nije u vezi. Izjavu u kojoj za sebe kaže da je ponekada bahata ovako je objasnila:
- Bahata sam u situaciji kada je netko drugi prema meni bahat. Uzvratim mu istom mjerom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije