Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi reality

Prvi susret ljepotica i genijalaca: Bože, što me snašlo, dosadan je

Foto: Nova TV
1/7
19.03.2019.
u 09:40

U sljedećim tjednima 22 kandidata i kandidatkinja u parovima će prolaziti kroz različite izazove kako bi se zajednički izborili za nagradu od 200 tisuća kuna.

U prvoj epizodi neviđenog sociološkog eksperimenta ''Ljepotice i genijalci'' gledatelji Nove TV upoznali su 22 naizgled nespojivih kandidata i kandidatkinja koji će se u parovima boriti za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna. U luksuznoj vili u kojoj će živjeti sljedećih tjedana kandidati su se međusobno morali birati kako bi donijeli odluku s kim kreću u borbu za zajednički život, smijeh, suze i glavnu nagradu.

 

Glorija Mudrovčić odlučila je probiti led i prva se predstaviti svom budućem partneru. ''Izgledali su mi malo smiješno. Iskreno, to nisu momci koje vani primjećujem'', izjavila je Glorija. Za njom je izašao Domagoj Oreški, kojem se buduća partnerica učinila lijepa i samopouzdana.

Djevojkama se prvi predstavio Marijan Smetko koji je izrazio želju da ga dopadne neka tamnoputa natjecateljica. Odabrala ga je Ena Čobanov. ''Moj partner stvarno je presimpatičan, predrag dečko. Toliko je zračio dobrotom i dragošću.'', izjavila je Ena.

 

Za Helenu Špiljarić odlučio se Karlo Maximillian Vuković. „Lijepa je, predivna cura, dobra! Ja se sada osjećam stvarno odlično!“ rekao je Karlo nakon svog odabira. „Karlo je jako smiješan, malo je zbunjen“, izjavila je Helena. 

 

Ljepoticama se predstavio Robert Sertić. ''Geek sam!'' rekao im je, a zatim je za njim izašla Anja Brkić. 

Natjecateljica Sara Husar ulaskom u sobu genijalca na predstavljanje nije bila oduševljena. ''Stil im nije adut. Nisam znala što bih rekla, bila sam potpuno zbunjena. Strah me tko će sad izići'', rekla je Sara za koju se odlučio Matija Matković. ''Prvo što sam pomislila jest: 'Bože, što me snašlo!' Mislim da je užasno nekomunikativan i dosadan'', razočarano je izjavila Sara.

Posebno zanimljiv ulazak bio je onaj natjecatelja Ronalda Sataića, koji je malo dulje čekao da se djevojke odluče koja će ga odabrati. ''Bila sam malo prestravljena, vidi se na njemu da je drukčiji. Mislila sam da nitko neće izaći ako ja ne izađem. Osjetila sam veliku empatiju. Izlazim iz solidarnosti jer ako ja ne izađem, nitko drugi neće'', izjavila je Nicol Brekalo koja je naposljetku izašla za Ronaldom. 

Adriana Jakovljević genijalcima je kazala kako je samo Adriana, a ne Adriana Lima, no iznenadila ju je spoznaja da dečki nisu znali tko je to. Za nju se odlučio Luka Deranja. 

Sljedeći je pred ljepotice izašao Anton Perkov koji je rekao kako je vrlo uzbuđen. Za njega se odlučila Doris Šebestijan. 

Pred dečke je zatim izašla Karla Raič koja se predstavila kao vizažistica i ljubiteljica DC-ja i Marvela. ''Tresem se, osjećam kako mi tijelo drhti“, izjavila je nakon toga, a za njom je izašao Ivan Cesar. ''Mislim da bi se Ivan trebao ošišati“, Karla je zaključila. 

Potom je pred ljepotice stao Marino Rundić kojega je odabrala Petra Kušinec. ''Prvi je dojam da je dosta stariji“, izjavila je nakon odabira, a Marino je bio zadovoljniji ishodom: ''Onu koju sam preferirao, ta me i odabrala“, kazao je. 

Zadnji su bez para ostali Nino Uzelac i Martina Živko koji su bili jako uzbuđeni. ''Imam osjećaj da će biti baš onaj kojeg ja tražim i stvarno izlazi dečko koji mi je sjeo na prvu. To sam baš i htjela“, izjavila je Martina, a i Nino je bio zadovoljan.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
10:26 19.03.2019.

na kojoj slici su ljepotice?

MP
maya-pec
09:51 19.03.2019.

hahah super, po meni je produkcija daleko ispred RTL-ove. a kandidati, komedija!

NE
neboiznadzagreba
10:58 19.03.2019.

Reality? Ljepotice? Genijalci koji svoj "genij" prodaju za 20 000 kn? Ha, ha, ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije