Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški trenuci

Otkriveno zašto su djeca Kate Middleton odigrala ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze

Foto: profimedia
1/20
07.04.2024.
u 07:00

Ispred Kate Middleton težak je period zato što ste bori s karcinomom, a svakog dana gotovo svi svjetski mediji pišu o njoj i njezinu zdravstvenom stanju. Sada je otkriveno koliku su ulogu u cijelom procesu otkrivanja stanja imala i njezina djeca.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis odigrali su ključnu ulogu u odabiru vremena objave zdravstvenog stanja princeze od Walesa, Kate Middleton. Djeca su poseban izvor podrške dok se ona liječi od raka, a kraljevski stručnjak sad je otkrio i koliko joj znači njihova podrška. Ranije ovog mjeseca, princeza od Walesa objavila je u emotivnoj video poruci da ide na preventivnu kemoterapiju nakon što joj je otkriven rak. U videu je objasnila kako je trebalo vremena da sve objasni djeci na način koji je za njih prikladan i da ih ona i princ William uvjere da će biti dobro.

U razgovoru za People izvor je sada otkrio da su djeca princa i princeze od Walesa, princ George, princeza Charlotte i princ Louis bili izvor podrške tijekom liječenja Kate Middleton. - Djeca su u središtu njihova svijeta i vrlo im je važno da se zajedno zabavljaju kad god mogu - rekao je izvor. 

Vjeruje se da je princeza od Walesa svoju dijagnozu objavila na dan kada su George, Charlotte i Louis napustili školu Lambrook u Bracknellu zbog uskršnjih praznika. Vraćaju se u učionicu tek kasnije u travnju, čime se stvara prostor za zajedničko privatno vrijeme obitelji, ali i toga da ostali učenici ostanu uskraćeni u postavljanju pitanja za zdravstveno stanje njihove majke. 

FOTO: Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

VEZANI ČLANCI: 

 

Obitelj je provela uskršnje praznike zajedno prilagođavajući se Kateinoj dijagnozi, koja je otkrivena u postoperativnim testovima nakon njezine velike operacije abdomena. - Obično provode dječje praznike u prostranom Anmer Hallu u Norfolku - njihovom seoskom domu i poznati su po tome što uživaju u aktivnostima na otvorenom poput vožnje bicikla i hodanja - dodaje izvor. - Sada je logično vrijeme objave videa, čekalo se da se djeca rastanu od škole. I pogodila je savršen trenutak - kazala je, pak, kraljevska biografkinja Sally Bedell Smith. 

Proteklih nekoliko dana svjetski mediji pisali su da je Kate bila prisiljena objaviti svoje zdravstveno stanje zbog mogućnosti da informacije procure u javnost. Istaknula je kako cijelo ovo vrijeme ima veliku podršku svoje obitelji. - Imati Williama uz sebe u ovom trenutku veliki je izvor utjehe i sigurnosti, isto kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to mnogo znači - dodala je princeza. 

VIDEO: Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije