Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osigurali su se

Otkriveni detalji ugovora kojeg su Ronaldo i Georgina potpisali u slučaju prekida, ona će dobiti pozamašnu svotu

Foto: reuters
1/12
14.06.2023.
u 20:35

Par je zajedno od 2016. godine, a imaju dvoje biološke djece, Alana Martina i Bellu Esmeraldu, i troje koje im je rodila surogat-majka, Cristiana Ronalda Jr.-a te blizanaca Eve i Matea

Jedan od najpoznatijih nogometaša i prema časopisu Forbes, jedan od najplaćenijih sportaša na svijetu, Christiano Ronaldo potpisao je ugovor sa sedmogodišnjom partnericom Georginom Rodriguez u slučaju prekida veze. 

Prema pisanju španjolskih medija, Georgini će pripasti pozamašna novčana svota, ali i imovina. Točnije, pripast će joj vlasništvo nad njihovom obiteljskom kućom u Madridu - La Finca i do kraja života trebala bi na račun primati sto tisuća eura. Ugovor se navodno temelji na tome što je ona prema zakonu majka svih petero djece, a ne samo biološkim kćerima. Par je zajedno od 2016. godine, a imaju dvoje biološke djece, Alana Martina i Bellu Esmeraldu, i troje koje im je rodila surogat-majka, Cristiana Ronalda Jr.-a te blizanaca Eve i Matea.

VEZANI ČLANCI:

Inače, njegova godišnja zarada ove godine premašila je vrtoglavih 109 milijuna funti. Podsjetimo, nedavno su počele kružiti glasine da su prekinuli vezu jer je Ronaldo postao umoran od neobuzdanog trošenja svoje partnerice, ali njegova majka Dolores te je tvrdnje proglasila lažnima. I javnost ju je kritizirala zbog 'hvalisanja' luksuznim životom, a brojni su mislili kako će se par vjenčati nakon njihovog preseljenja u Saudijsku Arabiju jer tamošnji zakoni ne dozvoljavaju vanbračni zajednički život, no to se nije dogodilo.

Podsjetimo, slavni par je od saudijske vlade dobio posebnu dozvolu za zajednički život, koji je na tim područjima inače zakonom zabranjen svima koji su usko povezani s islamskom vjerom. Žene u Saudijskoj Arabiji nemaju nezavisnost ni autonomiju, odnosno u prijevodu, Georgina je označena kao Ronaldovo vlasništvo. Georgina je Saudijsku Arabiju nazvala "rajem na zemlji", a rekla je i da se na Bliskom istoku osjeća vrlo sigurno. Izvori su medijima prenijeli da je Christiano jako ljut na nju, jer se sve manje brine o svojoj obitelji, a sve više o sebi. Ronaldo navodno smatra i da se Georgina u dokumentarnom showu prikazuje onakvom kakva nije u stvarnom životu. 

VIDEO Nina Violić odala Nevenu Ciganoviću: 'I danas me žene zovu i govore da su držale moju sliku na zidu'

Komentara 1

TI
Tinček
16:25 16.06.2023.

On je njen vlasnik, ona svoje djece i pola novca. Ko je čiji piše na ugovorima. Pravna obitelj. Kaj got

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije