Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINE SU SAMO BROJ

One to isto rade! Žene domaćeg i svjetskog showbiza smotale su mlađe muškarce k'o iz šale

Foto: Instagram/PIXSELL/PA
1/11
19.04.2020.
u 10:00

Kako je to pošlo za rukom mnogim muškarcima, tako se i žene iz svijeta showbiza moglu pohvaliti s mlađim odabranicima.

Iako smo naviknuli da se uglavnom muškarci hvale s „mlađim ulovom“, to vješto rade i mnogobrojne žene iz svijeta showbiza.

Petnaest godina razlike nije spriječila Severinu Vučković Kojić (47) i Igora Kojića (32) da stanu pred oltar još 2015. godine. Par zbog poslovnih i obiteljskih obveza živi na relaciji Zagreb-Beograd, a ona uvijek ističe da joj je Igor velika podrška u svemu što radi. Osim njih, jedan od najpoznatijih estradnih parova su Danijela Martinović (48) i Petar Grašo (44) koji sasvim zasluženo ulaze u vrh ove liste jer su zajedno čak dvadeset godina. Premda su dva desetljeća zajedno, nikada nisu stali pred oltar jer oboje tvrdi da ne trebaju instituciju za potvrdu ljubavi.

1/7

Postoje oni kojima upravo zbog razlike u godinama nikako nisu predviđali uspješnu vezu, ali pjevačica Jelena Radan (46) i osječki umjetnik Boris Sekulić (31) pobijedili su sve predrasude. Zajedno su od kraja 2010., a 2014. postali su roditelji djevojčice Maše.Hollywood broji mnoge primjere, a definitivna rekorderka u kategoriji „mlađe je slađe“ je glumica Kate Beckinsale (46)  koja je od rastave 2016. godine ljubila samo dečke u 20-ima, s jedinom iznimkom koji je bio 31-godišnji Jack Whitehall. Goody Grace (22), s kojim se glumica nedavno potvrdila vezu, je stariji tek jednu godinu od njezine kćeri Lilly, koju je Beckinsale rodila dok je bila u braku s Michaelom Sheenom.

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame osvojile su mlađe muškarce

Jedan od najstabilnijih hollywoodskih parova su Eva Mendes (46) i Ryan Gosling (39) koji su prvi put „kliknuli“ 2011. godine. Tri godine poslije dobili su prvo dijete, Esmeraldu, a sestrica Amada stigla je 2016. godine. I dan danas, poslije skoro deset godina, svoj odnos drže podalje od medijske eksponiranosti. Upravo suprotno rade pjevačica Jennifer Lopez (50) i baseball igrač Alex Rodriguez (44) koji su se upoznali još prije 15 godina, a društvene mreže često vrve dokazima o njihovoj vezi. Tek su 2017. shvatili da između njih postoji nešto više. U ožujku 2019. objavili su da su zaručeni, ali još uvijek nisu isplanirali vjenčanje.

Između latino pop dive Shakire (43) i deset godina mlađeg nogometaša Barcelone Gerarda Piquéa (33) zaiskrilo je 2010. godine na snimanju spota za njezinu pjesmu „Waka Waka“. Danas imaju dva sina: Milan (7) i Sasha (5) i žive skladnim obiteljskim životom, premda nisu vjenčani.

1/7

Prije 24 godine rekli su „Da, uzimam“ i do dana današnjeg Deborra-Lee Furness (64) i Hugh Jackman (51) su jedan od najstabilnijih parova Hollywooda. Iza njih su usponi i padovi, a nakon što je Deborra doživjela dva pobačaja, par je odlučio posvojiti dvoje djece: Oscara i Avu. Glumica Cameron Diaz (47) i njezin šest godina mlađi odabranik glazbenik Benji Madden upoznali su se u svibnju 2014. na večeri koju je pripremila za prijateljicu Nicole Richie i njezinog supruga Joela Maddena (39), koji je poveo svog brata blizanca Benjija. Par je ove godine u siječnju dobio kći Raddix.

1/4

Kraj liste zaokružuju mlađahni pjevač Nick Jonas (27) koji je pao u zagrljaj indijskoj glumici i manekenki Priyanki Chopri (37). Upoznali su se 2017. godine na after partyju Oscara, a prva potvrda ljubavi za fanove stigla je u svibnju 2018. kad su ih spazili na večeri gdje su izmjenjivali nježnosti. Par se vjenčao 2019. godine održavši dva vjenčanja – kršćansko i hinduističko.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
11:54 19.04.2020.

Pa nije da su one namjerno ciljale na mladje muskarce da bi se hvalile, nego im se to jednostavno dogodilo...Oni muskarci i zene koji imaju potrebu da se hvale imaju neke komplekse, a prava ljubav ne poznaje godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije