Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doživio infarkt

Oglasila se i Šprajcova supruga Lidija i otkrila kako se osjeća voditelj

Zoran Šprajc sa suprugom Lidijom
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
26.11.2019.
u 19:54

Šprajcu je ponovno u KB Dubrava ugrađen stent, kao i prije šest godina kada je također zatražio pomoć liječnika nakon što je osjetio strašnu bol u prsima.

Omiljeni voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc ponovno je doživio infarkt. Potvrdili su to s RTL televizije i dodali da mu je ugrađen stent te da se osjeća dobro. 

O svemu se oglasila i njegova supruga Lidija za 24 sata.

- Dobro je, oporavlja se i brzo će kući - rekla je. Šprajcu je tako ponovno u KB Dubrava ugrađen stent, kao i prije šest godina. 

Podsjetimo, Zoran Šprajc je prije šest godina već imao blagi infarkt. Tada je imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u KB Dubrava, gdje su mu liječnici ugradili stent. 

- Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja sigurno će im spasiti život - napisao je tada Šprajc na svom Facebook profilu. 

Inače, Šprajc je te 2013. godine još uvijek radio na HRT-u, a u intervjuu za Večernji list prisjetio se kako su ga promjene na državnoj televiziji umalo koštale glave

- Srčani udar koji sam nakon svega dobio na HRT-u bio mi je zadnji znak da je to mjesto za mene postalo po život opasno i da se trebam maknuti. Došlo je do goleme birokratizacije sustava, uvođenja još desetak rukovodećih funkcija, kao da ih je inače bilo malo, forsirao se 4 news kanal, a ni prvi nije bio bogznašto, televizijski novinari trebali su istodobno raditi priloge za radio, radijski za televiziju, na kraju nitko nije znao tko je za što odgovoran, pa je jedan od mojih nadređenih završio na psihijatriji, a ja na koronarografiji. Ludilo, ne ponovilo se nikome - kazao je Šprajc. 

Šprajc se posljednjih mjeseci uspješno borio s viškom kilograma te je na svojim društvenim mrežama redovito objavljivao fotografije iz teretane.

Ključne riječi

Komentara 56

MA
mazdrk16
20:39 26.11.2019.

Ne želim mu zlo , ali meni nije omiljen , naprotiv........

BE
berava
20:38 26.11.2019.

Meni nije omiljen,ali necu biti zloban kao on iako mi svasta pada na pamet.

MO
monstrum
10:09 27.11.2019.

kome je on omiljen 😂... gospodine JOVANOVIĆU bez oporavak želim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije