Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odgođen 1. Varaždin rock festival

vrf
PR
Autor
PR članak
06.06.2011.
u 09:18

Novi termin festivala bit će u mjesecu listopadu (najvjerojatnije 1. listopada)

Organizatori 1. Varaždin rock festivala (VRF) s velikim žaljenjem odgađaju termin održavanja festivala najavljenog  za 10. i 11. lipnja 2011. u Gradskog športskoj dvorani Varaždin (Areni).

Novi termin festivala bit će u mjesecu listopadu (najvjerojatnije 1. listopada).

Iako je riječ o iznimnom broju poznatih rock imena naše regije, kao i mnogim bendovima kojima smo htjeli pomoći u afirmaciji, nismo imali  izbora u teškoj odluci o odgodi VRF-a.

Razloga za odgodu ima više, no istaknut ćemo najvažnije - veliki broj atraktivnih događanja u vrlo kratkom razdoblju, kako u Varaždinu (Techno party, Kick Box, Rukomet, 100 violina, Balašević ...) i niz događaja u bližoj regiji i gradovima, ( koncert Bon Jovija 8. lipnja u Zagrebu) koji su svakako imali utjecaj na umanjeni interes te doveli do financijskog i terminskog „zagušenja“ publike i nedovoljne prodaje ulaznica za VRF.

Nadalje, preprodaja posebnih promotivnih karata također je imale utjecaj na smanjenu prodaju, a kako se radi o komercijalnom projektu koji nije financiran iz bilo kojeg proračuna, organizatori u ovom trenutkune mogu pokriti ukupne troškove realizacije projekta.

Kako smatramo da je dijelom i naša procjena termina uzrok izazovima s kojima smo suočeni, izražavamo svoje duboko žaljenje i prenosimo ispriku zbog bilo kakve moguće neugodnosti, a novac za kupljene ulaznice bit će vraćen na ovlaštenim prodajnim mjestima na kojima su i kupljene.

Maturantima koji su dobili festivalske ulaznice također će se organizirati adekvatan zamjenski koncert u suradnji i suorganizaciji udruga mladih. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?