Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SREĆE

Od spota s Rickyjem Martinom do veza s mafijašima: Nina ponovno na naslovnicama medija

Nina Morić i Daniele Santoianni
Foto: Profimedia
1/7
16.05.2020.
u 10:00

Santoianni je službeno bio glasnogovornik jedne tvrtke za distribuciju kave, no to je u stvari bio paravan sicilijanskoj obitelji Acquasanta koji se bavi čipkom, drogom i konjskim utrkama.

Nina Morić ponovno je na naslovnicama talijanskih medija, ne zbog svojih postignuća, nego zbog jednog od svojih bivših. Naime, talijanska financijska policija je u akciji koja je istovremeno izvedena u devet regija diljem zemlje, uhitila 91 šefova, zamjenika šefova, iznuđivača i članova sicilijanskih mafijaških klanova, a optuženi su za niz zločina, pranje novca, trgovinu drogom, prevare u sportu, primanje ukradene robe, iznuđivanje te pripadnost mafijaškoj organizaciji. Među njima je i Daniele Santoianni, koji je bio sudionik talijanske verzije Big Brothera, a u vezi s našom manekenkom bio je prije 10 godina. 

Santoianni je službeno bio glasnogovornik jedne tvrtke za distribuciju kave, no to je u stvari bio paravan sicilijanskoj obitelji Acquasanta koji se bavi čipkom, drogom i konjskim utrkama. 

Nina Morić je uvijek punila novinske stupce zbog svojih ljubavnih izbora.  Šira javnost upoznala ju je 1995., kada se pojavila u spotu "Tvoje tijelo" Tonyja Cetinskog odmah nakon toga počela je graditi manekensku karijeru u Milanu i uskoro smo je gledali na modnim pistama na kojima je nosila revije Valentina, Cavallija, Versacea i mnogih drugih. Nina se tada preselila u Italiju, a uskoro ju je angažirao i Ricky Martin za svoj spot za pjesmu "Livin La Vida Loca" koji je prštao senzualnim scenama u kojima je Nina bila u prvom planu. Ubrzo su joj stigle i ponude za brojne voditeljske angažmane na televiziji, a tada se počeo i mijenjati njen izgled.

Nina Morić i Daniele Santoianni
1/9

 

Nina odbija priznati da je posjećivala estetske kirurge i kaže da su filteri na društvenim mrežama krivac što na nekim fotografijama izgleda neprepoznatljivo.  Iza nje su dva braka. Jedan s talijanskim fotografom Fabrizijem Coronom s kojom ima sina Carlosa koji živi s ocem. Borba za skrbništvo nad sinom Carlosom bilo je mučno za manekenku i voditeljicu i čak se pokušala ubiti kada je popila veću količinu tableta. Corona je proveo dvije i po godine u zatvoru jer je iznuđivao novac od jer je iznuđivao novac od nogometaša Juventusa, Davida Trezegueta. Sljedeći brak joj je bio s poduzetnikom Massimilianom Dossijem s kojim je u braku izdržala dva mjeseca.  

Morić i Santoianni bili su u središtu pozornosti medija kada su se 2010. pojavili na filmskom festivalu u Cannesu. Nina je tada promovirala film "Stalker", u kojem je igrala glavnu ulogu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije