Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dobi od 57 godina

Od neizlječive bolesti preminuo je dugogodišnji partner glumice Sandre Bullock

Foto: profimedia
1/6
08.08.2023.
u 09:24

S velikom tugom javljamo da je 5. kolovoza Bryan Randall mirno preminuo nakon trogodišnje borbe s ALS-om. Bryan je već na početku bolesti odlučio zadržati u privatnosti svoju borbu s ALS-om, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev, objavila je obitelj

Bryan Randall, dugogodišnji partner Sandre Bullock, preminuo je u dobi od 57 godina nakon trogodišnje borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom  (ALS-om). Obitelj je ovu informaciju potvrdila za strane medije i rekli su kako je Bryanova odluka bila da za bolest zna samo uski krug obitelji i svoju borbu s bolesti je htio držati podalje od očiju javnosti. 

- S velikom tugom javljamo da je 5. kolovoza Bryan Randall mirno preminuo nakon trogodišnje borbe s ALS-om. Bryan je već na početku bolesti odlučio zadržati u privatnosti svoju borbu s ALS-om, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev. Neizmjerno smo zahvalni neumornim liječnicima koji su zajedno s nama upravljali krajolikom ove bolesti i zadivljujućim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerice u njegovoj bolničkoj sobi, često žrtvujući vrijeme s vlastitom obitelji da bi bile s našim Bryanom. U ovom trenutku tražimo privatnost kako bismo tugovali za našim Bryanom - piše u izjavi koja je stigla na adrese medija, a u potpisu izjave je tugujuća obitelj. 

VEZANI ČLANCI

Hollywoodska glumica prvi put je upoznala Bryana, modela koji je postao fotograf, 2015. godine, nakon što je fotografirao rođendan njezina sina Louisa. Par je posljednji put u javnosti zajedno viđen u srpnju 2020. godine kada su bili sa sinom Louisom (13) i kćeri Lailom (11) - koje je glumica usvojila prije veze s Bryanom.  

Randallova obitelj je umjesto cvijeća tražila donacije Udruzi za ALS i Općoj bolnici Massachusettsa, piše People. Ne postoji lijek za amiotrofičnu lateralnu sklerozu - ALS - i bolest je smrtonosna, ali kod pacijenata napreduje različitom brzinom. Bolest se također naziva Lou Gehrigovom bolešću po američkom igraču bejzbola kojem je ova bolest dijagnosticirana 1939. kada je imao samo 36 godina.

Iako su Sandra i Bryan svoju romansu držali vrlo privatnom, glumica je  2021. gostujući u "Red Table Talku" kod Jade Pinkett Smith govorila o svom životnom partneru. - Pronašla sam ljubav svog života. Imamo dvoje prekrasne djece, to jest troje djece, jer Bryan ima kćer iz prethodne veze. To je najbolja stvar ikada. - rekla je tada Sandra. 

VIDEO HRT-ova novinarka izgubila je bitku s teškom bolesti: Zauvijek ćemo se sjećati njenog osmijeha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije