Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađa identiteta

Očajna Martina Tomčić traži hitnu pomoć pratitelja: 'Ne znam kako se zaštititi od takvih stvari'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/9
20.12.2023.
u 19:45

Kako je javna osoba našla se na meti drskih prevaranata koji su joj ukrali identitet. Martina je zbog toga potražila pomoć pratitelja na Instagramu.

Operna diva Martina Tomčić (48) godinama se nalazi i u ulozi članice žirija showa 'Supertalent', koji se bliži finalu. Osim toga ima i svoju školu pjevanja, a kako je javna osoba našla se na meti drskih prevaranata koji su joj ukrali identitet. Martina je zbog toga potražila pomoć pratitelja na Instagramu. 

- Krađa identiteta!!!! Ne znam kako se zaštititi od takvih stvari... Ali!!!! Ne nasjedajte na jeftine reklame koje koriste moj lik i djelo te u vidu izmišljenih intervjua prodaju proizvode s kojima ja nemam veze!!!!!! Ako mi netko može iskustveno i stručno pomoći po tom pitanju, bila bih zahvalna! - napisala je Tomčić na Instagram Storyju. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, uz to što je operna diva, Martina je supruga i majka dvoje djece. Martina i Ženja Moskaljov imaju dvoje djece, 17-godišnjeg Nou i 11-godišnju Rebeku, a kada je jednom prilikom u intervju za Story odgovarala na pitanje u čemu je tajna njezine bračne sreće, odgovorila je:  Jako sam sretna što imam takav brak, supruga koji podržava sve moje ludosti, koji mi je podrška u trenucima kad sam mala i slaba. Nije lako biti snažna žena. I nama treba rame za plakanje i pomoć. A to kad nas funkcionira, volimo se zvati kotač i pokretač. Zbilja sam sretna i blagoslovljena zbog toga.

VEZANI ČLANCI:

Martina rijetko u javnosti pokazuje svog supruga i djecu, no ponekad ih se može vidjeti na javnim događanjima kada rado poziraju zajedno.  Inače, Martina se našla na meti kritika kada je priznala da je drugo dijete, kći Rebeku, porodila kod kuće. 

Malena je težila 4000 grama, a na svijet je došla tzv. mekim porođajem u kadi. Uz Martinu je bio i njen suprug Ženja Moskaljov, koji ju je držao za ruku i kad je prije šest godina u Petrovoj bolnici rađala njihovo prvo dijete, sina Nou. Pjevačici je pri porođaju pomagala primalja osposobljena za porođaje kod kuće.

- Imala sam 29 godina kad sam rodila Nou i u tom trenutku je za bebu i za mene bio najsigurniji bolnički porođaj i jedino moguć. Za mene s 35 i Rebeku porođaj kod kuće bio je najsigurniji i jedino moguć - kazala je operna pjevačica jednom prilikom za Dnevnik.hr.  

- Noi je taj događaj bio potpuno prirodan i normalan. Navečer je otišao spavati, a ujutro se probudio i tata mu je rekao kako uskoro dolazi seka. Kad se Rebeka rodila, došao je i poljubio je te se otišao igrati u drugu sobu. Usputno je doviknuo da mu donesem čašu vode. Dakle, svakodnevna obiteljska situacija - zaključila je Tomčić.

VIDEO Bivša predsjednica u neobičnom izboru obuće: U centru Zagreba viđena u japankama

Komentara 1

PE
Penkalar
11:25 21.12.2023.

Svu joj srecu i dobro zelim, djeci i njoj, ali mi svejedno nije jasno zasto smo morali procitati izvjestaj o njenim porodima, podatke o njenim bebama.......?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije