Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrnuo se na koncerte

Alen Islamović o Aleksandri Prijović: 'Po meni je pet Areni patnja. Bolje bi joj bilo da je ovo napravila'

Vodice: Alen Islamović održao koncert u sklopu CMC festivala
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/26
20.12.2023.
u 12:00

Prijović je tijekom turneje nastupala diljem regije, a jedino je u Zagrebu nastupila pet puta. Njen uspjeh sada je komentirao i pjevač Alen Islamović.

Pet zagrebačkih koncerata regionalne zvijezde Aleksandre Prijović (28) je iza nas, a o ovom uspjehu govorit će se još dugo. Naime, Prijović je prva kojoj je pošlo za rukom dvoranu na Laništu napuniti pet puta, a o ovom je govorila i pjevačica koja se još uvijek nalazi na turneji imena 'Od istoka do zapada'. Prijović je tijekom turneje nastupala diljem regije, a jedino je u Zagrebu nastupila pet puta. 
Njen uspjeh sada je komentirao i pjevač Alen Islamović

- Prijović je trebala raditi Hipodrom u Zagrebu, bez veze se patila sa pet arena. Bolje bi joj bilo da je dovela 50 tisuća ljudi, ili možda sto, na Hipodrom u Zagrebu i riješila problem jednim udarcem. Onako se patila. Po meni je to patnja. Ja bih prije otišao na Hipodrom i radio jedan pošteni koncert za 200-300 tisuća ljudi, kao što smo ga napravili, nego tu se cijediš u Areni da naguraš 200 tisuća, treba ti deset Arena - rekao je Alen za Kurir

Podsjetimo, peti koncert je otvorila svojim hitom  "Za nas kasno je", a obratila se i svojim vjernim obožavateljima.

VEZANI ČLANCI:

- Navikla sam svaku večer pjevati i nedostajali ste mi sinoć. Kad me pitaju koja večer mi je bila najbolja, uvijek kažem ona koja slijedi jer sa vama je za mene svaka večer najbolja. Želim vam da uživate večeras kao što sam ja sa svima vama uživala svih ovih dana. Hvala na gostoprimstvu u moje ime i ime moje cijele ekipe, jer smo se osjećali kao kod kuće - rekla je Aleksandra na početku koncerta. Kasnije je dodala:  Mislim da ne postoji nitko sretniji od mene uz ovakve ljude i ovakav uspjeh
Kao i prethodnih večeri Aleksandra je i na petom koncertu imala goste, a prvi joj se na pozornici pridružio Dejan Matić i zajedno su otpjevala hit "Ko si ti", a Dejan je otpjevao i "Dozvola za ljubav"

Osman Hadžić bio je drugi Aleksandrin gost i zajedno su publici otpjevali njegov hit "Ti mene ne voliš".

GALERIJA Poznati na koncertu Aleksandre Prijović: Iva Todorić spremno pozirala, a Marko Grubnić snimao

Vodice: Alen Islamović održao koncert u sklopu CMC festivala
1/24

Maya Berović bila je treća gošća na koncertu, a nakon nje na pozornicu je kao gost stigao i MC Stojan i za zagrebačku publiku odabrali su hit "Šta bi". Nakon Maye, na pozornicu je izašao i MC Stojan koji je u jednom trenu i zaplakao, a Prijović ga je tješila. 

Aleksandri se u jednom trenutku na sceni pridružio i njezin sin, a pjevačica je bila jako emotivna i rekla je kako bi voljela i šesti koncert održati.  - Jeste li svjesni da je ovo peta Arena? Očigledno da nisam ni ja, ali kad malo bolje razmislim... Šesta, ja bih rado. Hoćemo li šestu? - upitala je organizatore, a publici se zahvalila što su bili uz nju i što su je podržali.

VIDEO Danijela Dvornik o razvodu kćeri Elle: 'Imala sam osjećaj da to neće funkcionirati. Nije joj lako'

Komentara 8

TO
Tornado0508
15:33 20.12.2023.

Svatko moze nahranit 5 svinjskih farmi pa to ne bih nazvao uspjehom...a Alen je u pravu - neka ona fino trci po hipodromu...samo ne s ove strane Dunava

BA
barbaizamerike
13:44 20.12.2023.

ljudi moji koliko bi dvorana rasprodo Thompson?

ZI
ziva___istina
13:36 20.12.2023.

Pa nek ide na hipodrom. I da djeli karte besplatno ne bi ga napunio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije