Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Nove trzavice između Nadije i Nikoline: Ne diraj ono što je moje!

Foto: RTL
1/4
08.04.2020.
u 19:35

Nadiji je njezin suprug Alen ispričao kako mu se Nikolina upucavala na prvoj zajedničkoj večeri svih parova.

Tenzija u showu "Brak na prvu" ima sve više i više, a pogotovo među nekim natjecateljima. Natjecateljice su odbile s Nikolinom ogovarati odnos Gordane i Dejana i nisu htjele komentirati njihovu veliku svađu, a ubrzo se rasprava razvila između Nikoline i Nadije. Nadija je rekla da su ona i Alen preskočili koju stepenicu ali da im je odnos ok. Nikolina ju je pitala voli li muškarce koji su komunikativni ili one koji su potišteni i kod kojih je žena glava kuće. - Zašto bi bila glava kuće? Ja volim dobar kompromis - rekla je Nadija i dodala da kad Nikolina priča ona govori o sebi tko je i što je. 

1/15

Nadija je rekla kako joj je suprug Luka priznao kako mu se Nikolina upucavala i to još na prvoj večeri svih parova i zasmetalo joj je kada ju je Nikolina pitala kako joj je u braku, piše RTL. - Svoja ne zna počistiti, a tuđa je govna zanimaju - rekla joj je Nadia, a Nikolina se branila kako ju Luka uopće ne zanima. - Ja bih za sebe rekla svoje volim, tuđe poštujem. A ona voli i svoje i tuđe. Ja razumijem da je tuđe voće najslađe, ali ja bih joj preporučila da ne dira ono što je moje - oštra je bila Nadia i jasno dala do znanja Nikolini da ne ulazi u njezin teritorij.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MargaretOO99
MargaretOO99
19:50 08.04.2020.

Elizabeth, 28. mychat.fun/xlove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije