Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor ljepote

Nova Miss Universe je 21-godišnja studentica ekonomije Lana Obad

'27.03.2010. Zagreb, Hrvatska - Na izboru za Miss Universe Hrvatske 2010. odrzanom u Hypo centru pobjedila je Lana Obad. photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Foto: 'Petar Glebov/PIXSELL'
1/6
28.03.2010.
u 00:22

Na gala večeri 21-godišnja Lana Obad okrunjena je za novu Miss Universe Hrvatska. Upravo ona izabrana je da nakon Sarah Ćosić, prve domaće predstavnice koja je ušla u 15 najljepših na svijetu, brani boje Hrvatske na svjetskom izboru.

U zagrebačkom Hypo centru na gala večeri 21-godišnja Lana Obad okrunjena je za novu Miss Universe Hrvatska. Upravo ona, prema glasovima stručnog žirija, izabrana je među 20 finalistica da nakon Sarah Ćosić, prve domaće predstavnice koja je ušla u 15 najljepših na svijetu, brani boje Hrvatske na svjetskom izboru.

- Jako sam sretna, još ne mogu povjerovati što mi se događa. Došla mi je cijela obitelj i svi su ponosni na mene. Nadam se da ću opravdati povjerenje u sljedećih godinu dana - rekla je 173 centimetra visoka djevojka netom nakon izbora. Studentica na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u trajno je vlasništvo dobila i automobil.
 
Lentu prve pratilje ponijela je karizmatična 21-godišnjakinja Katarina Martinović iz Županje, a treće mjesto zauzela je Doris Delić iz Splita, koja je u rodnom gradu prošlog ljeta ponijela i titulu Miss Universe Dalmacije. Posebne nagrade otišle su još trima djevojkama - Antoniju Kalinić finalistice su izabrale za miss simpatičnosti, dok je miss fotogeničnosti Jelena Vuletić, a Ana Soldo miss stila.

Glamuroznu zabavu vodila je Nikolina Pišek s Nove TV, koja će u nedjelju popodne prikazati snimku izboru, a program je začinio maštovit nastup Supertalentovih finalista - plesne skupine Atomic Dance Factory. Za glazbu su se pobrinuli Goran Karan, Jelena Rozga, Lana Jurčević i djevojke iz grupe Feminnem koje su otpjevale skladbu "Lako je sve" s kojom odlaze na Eurosong.

Komentara 6

OB
-obrisani-
01:15 28.03.2010.

meni je ona druga,..bolja...

HE
hellbani
18:23 28.03.2010.

gledao sam bas... sve mi bezvze.. jos ova kako tako od svih tih cudnih zena :S.. odem u grad., naci cu 1000 ljepsih i sigurno pametnijih, a ne da mi studiraju ekonomiju i te fore :D.. ukratko., los izbor zena

TY
Tyrael
12:39 28.03.2010.

Tijelo odlicno, lice... lose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije