Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrasude

Nives: Žene me sad simpatiziraju čak više nego muškarci

Foto: Nova TV
1/7
12.05.2017.
u 21:16

Nives Celzijus je na sceni je 20 godina i kaže da je tek sada javnost percipira kao pjevačicu, ženu i majku

Na domaćoj glazbenoj sceni pojavila se prije 20 godina, no istinska miljenica publike Nives Celzijus postala je tek posljednjih mjesec dana. Kada se kao natjecateljica pojavila u showu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”, gledatelji kao da su otkrili njezino drugo lice. Jedna od najseksepilnijih Hrvatica odjednom se u njihovim očima iz koketne, skandalima sklone crnke prometnula u jednostavnu ženu koja se odlično zna našaliti i na vlastiti račun.


 

– Sretna sam što se promijenila percepcija javnosti. Ne vidim to samo po komentarima, nego i po tome što su mi počeli prilaziti. Zaustavljaju me i imaju potrebu reći: “Imao sam predrasude, ali ti si prekrasna” – kaže Nives. Kada je riječ o predrasudama koje imaju o njoj, smatra da je najveća ipak ona da nije talentirana.

– Komentirali su kakve su to pjesmice, što ja uopće znam, samo se naslikavam za društvene mreže, misle da ništa ne radim, da ne obavljam kućanske poslove... A kada shvate da imaš neki talent, odjednom ti se priznaje i sve ostalo – kaže Nives dodajući da joj se čini da je žene sada simpatiziraju čak i više nego muškarci.

– Oni su sada vidjeli moju drugu stranu koja im nije toliko privlačna – ističe pjevačica i spisateljica otkrivajući da trenutačno u njezinu životu nema nove ljubavi. – Ne mogu reći da mi netko posebno “ulijeće” ili da se trudi. Vjerojatno i nema priliku. Ne bih mogla ući u vezu samo tako. Rađa se neka prisnost, stvaraju se prijateljstva, ali više od toga teško. A i djeca mi ne daju – iskrena je Zagrepčanka koja se nakon devet godina braka, 2014., razvela od bivšeg nogometaša Dine Drpića s kojim ima kćer Taishu i sina Leonea. Kada oboje imaju obveza, Nives u pomoć oko djece uskače mama Mira.

– Svatko odradi dio posla. Dino i ja se dogovaramo, ovisno o tome koliko tko ima posla, prilagođavamo se. Trenutačno sam jako zauzeta pa je on više s djecom, obavlja dio oko zadaća, odlazi na informacije... – kaže Nives koja uživa u transformacijama u showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

– Najkompliciranije je uskočiti u žensku ulogu jer se najteže odvojiti od same sebe. Najteža mi je možda bila Shakira jer je trebalo pohvatati njezin “knedlasti” glas, učiti riječi na španjolskom i engleskom i u sve to uklopiti energičan ples – kaže.
Unatoč pozitivnim ocjenama, pisalo se da joj članovi žirija nisu pretjerano naklonjeni.

– Ja to ne primjećujem. Neki komentiraju da me Goran Navojec ne voli, no ja s njegove strane nisam primijetila ni postojanje ni nedostatak ljubavi. Sretna sam što od kolega dobivam puno bodova, od Jelene Rozge i Zorice Kondže dobila sam 12, od Damira Kedže, Jacquesa Houdeka i Baby Dooksa 10. To mi je najveći kompliment – smatra.

Ni njezin glumački angažman u osječkom HNK, u kojem je sudjelovala u predstavi “Vitez slavonske ravni”, nisu svi dočekali s oduševljenjem. No i taj put pokazala je da se odlično snalazi na sceni. Iako joj se i svijet glume jako sviđa, glazba joj je i dalje primarna.

– Volim taj način rada, omogućuje mi da sam tijekom tjedna posvećena djeci, kod kuće sam s njima i obavljam sve vezano za njih, a vikendom imam koncerte. Glazba mi omogućuje dobar život, nemam glavobolju zbog financija i računa – iskrena je Nives koja je posljednji singl “Kukulele” objavila lani u prosincu, a trenutačno radi na svojoj novoj pjesmi.

 

 

Komentara 4

AU
austrougarskigeneral
11:09 13.05.2017.

nives je zgodna

DU
Deleted user
18:08 14.05.2017.

paradoks...kako ljudi bez talenta mogu vladati medijima. samo ti treba cash i tupavi novinar.

RU
ruzarukavinamajstorovic
10:21 13.05.2017.

Nisi popularna i žene te malo više uvažavaju jer im nisi konkurencija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije