Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NINA DONELLI

Slovenska zvijezda seksi fotkama izluđuje obožavatelje

Nina Donelli
Foto: Promo
1/12
07.02.2018.
u 11:57

Prošlog tjedna vratila se Nina puna dojmova sa zimskog odmora iz Dominikanske Republike, na radost svojih brojnih obožavatelja. Nije im ostala dužna pa se okupana morem i suncem pohvalila svojim zategnutim tijelom s tropskih plaža

Provokativna slovenska pjevačica Nina Donelli (20) sve je prisutnija na hrvatskom tržištu, prije svega zbog društvenih mreža na kojima je prati više tisuća hrvatskih obožavatelja. Većinom su to muškarci do 40 godina, ali i djevojke koje zgodna Nina ''izluđuje'' svojim seksi fotografijama s koncerata i egzotičnih putovanja. 

Prošlog tjedna vratila se Nina puna dojmova sa zimskog odmora iz Dominikanske Republike, na radost svojih brojnih obožavatelja. Nije im ostala dužna pa se okupana morem i suncem pohvalila svojim zategnutim tijelom s tropskih plaža, što je izazvalo pravu eksploziju oduševljenja na njezinim društvenim mrežama. 

– Mi, pjevačice na ovim prostorima, da bismo bile uspješne i da bi naši koncerti bili posjećeni, moramo se dodatno angažirati kako bismo s publikom bile u posebnom odnosu. Dobra pjesma više nije dovoljna. Glazba se odavno prestala samo slušati, sada pjesma postane popularna ovisno o atraktivnom spotu i posjećenosti na društvenih mrežama, a ne, kao nekad, radijskim emitiranjem. Ništa nisam izmislila, samo slijedim trend koji su kod nas već doktorirale Severina, Nives i Lidija, kaže Nina koja već skoro dvije godine uživa status najpopularnije slovenske pjevačice. A sa spomenutim kolegicama iz Hrvatske redovito nastupa. Prošlog vikenda nastupala je tako sa Severinom na istom koncertu, na karnevalu u Ptuju.

– Severina je mnogo starija i iskusnija kolegica, megazvijezda i drago mi je da od nje dosta toga mogu naučiti, kao i od mnogih starijih kolegica. No, ja imam svoju priču i svoj film i ne posustajem u onome što sam zacrtala. A to je da me uskoro češće gledate i slušate na hrvatskoj estradi; očekuje vas mnoštvo senzacija – poručuje slovenska ljepotica.

Nina Donelli
1/9
Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:52 07.02.2018.

Uzor joj je Severina " no i ja imam svoju priču i svoj film " samo nije još ugledao svjetlost dana !

Avatar maxist
maxist
14:53 07.02.2018.

sa pobrojenim "uzorima" znamo šta slijedi i kakav je slijed proboja..........po sistemu >"tak mlada a već slovenka"..!

ZM
zmijoljubaccc
13:11 07.02.2018.

Jooj, sam da ne postane first lady Amerike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije