Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMC Festival

Lidija Bačić, Lana Jurčević, Ivan Zak i brojni drugi napravili pravu feštu

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell, Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/13
11.06.2017.
u 11:12

Sinoć su u Vodicama najbolja imena glazbene scene sudjelovala na drugoj večeri CMC Festivala

Na glavnom trgu u Vodicama sinoć je održana druga večer CMC Festivala. Tradicionalno ovaj festival je okupio najbolja imena glazbene scene koja su publici priuštila odličnu zabavu.

U revijalnom dijelu nastupili su Adis Škaljo, Alen Nižetić, Ante Cash, Danijela Martinović, David Temelkov, Emina Arapović, Ines Erbus, Ivan Zak, Jasmin Stavros, Jole, Klapa Contra, Klapa Godimenti, Lana Jurčević, Lidija Bačić, Luka Basi, Luka Nižetić, Maraaya feat. BQL, Magazin, Max Hozić, Mejaši, Mia, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Nikolina Tomljanović, Nina Donelli, Rialda, Slavonia Band, Sergej Ćetković, Tonči & Madre Badessa, Trio gušt, Zlatko Pejaković, Željko Bebek.

1/31

Bebeku se ovom prilikom na pozornici na gitari pridružio i sin Zvonimir i zajedno su izveli pjesmu "Ono nešto naše" . Zanimljiv je bio i nastup Lidije Bačić jer joj se tijekom izvođenja pjesme na pozornici pridružio i voditelj Dalibor Petko i to transformiran u Lidiju, baš kao što smo ga nedavno gledali u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Lana Jurčević se također potrudila imati upečatljiv scenski nastup i na pozornicu je dio nastupa bila u kadi. Sinoć je pjevala svoju pjesmu "Kim Kardashian", a miljenik publike Ivan Zak izveo je svoj hit "Ničija".

Nakon festivalskog dijela koncert su imala 'tri mušketira', Zlatko Pejaković, Mladen Grdović i Jasmin Stavros. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije